Din ce a ajuns să facă bani Rocsana Marcu după ce s-a lăsat de televiziune

Rocsana Marcu nu mai activează în televiziune, însă s-a reprofilat. Inițial ea s-a întors la cariera care a făcut-o celebră, cea de cântăreață, dar ulterior i-a venit o idee de afacere.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Rocsana Marcu s-a retras din televiziune în urmă cu aproape doi ani, iar de atunci a cântat la mai multe evenimente. Ulterior vedetei i-a venit ideea unei afaceri, cu... pijamale sexy!

Fosta vedetă TV a povestit cum i-a venit această idee.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

"Am fost invitată la... şi mi-am făcut pentru această emisiune o pijama. Aşa mi-a venit ideea. Este o colecţie de pijamale sexy, pentru că doamnele trebuie să arate bine şi să fie frumoase pentru ele şi parteneri chiar şi noaptea, în pat", a dezvăluit blonda recent la o emisiune TV.  

fara descriere

Fiica cea mare a Rocsanei Marcu, bătută de o colegă la școală!

Rocsana Marcu a povestit, recent, la Teo Show ce a pățit fiica ei cea mare. Mayra a fost bătută de o colegă la școlă.

Rocsana Marcu a chemat poliția și a făcut plângere penală. Blondina a dezvăluit ce s-a întâmplat cu Mayra și cum colega ei de clasă a aruncat-o pe scări și i-a smuls părul din cap.

"Am mutat-o la o altă școală. A încercat să se integreze, dar e destul de greu. Bisericuțe, certuri... Și-a luat o mamă de bătaie într-o zi! Aruncată pe scări, trasă de păr. Plângere penală, poliție, tot ce rebuie. Îi smulsese părul din cap, se uita la părul ei și râdea. Am văzut pe filmare. Tremur de nervi numai când îmi aduc aminte. Fetița mea spunea că a văzut stele verzi, o durea tot. Am luat măsuri, m-am dus și m-am agitat", a spus Rocsana Marcu la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate