Din ce câștigă, cu adevărat, bani ”isterica de la miezul nopții”! Adela Lupșe a dat lovitura

Adela Lupșe, devenită celebră pentru comportamentul vulcanic pe care îl avea în emisiunile de acum câțiva ani și câștigându-și porecla de ”Isterica de la miezul nopții” pare să fi găsit soluția pentru a câștiga suficient de bine pentru a-și permite mai orice.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai exact, revenită pe micile ecrane, Adela Lupșe mai are o ocupație foarte bine plătită. Culmea, ar spune unii care nu o văd în această ipostază, una de fotomodel.

Citeste si: Cum arăta Brigitte Sfăt înainte de operațiile estetice! Era fotomodel și nici nu o recunoști dacă vezi pozele cu ea

Citeste si: Brigitte Sfăt a fost bătută crunt de fostul soț: „Am fugit aşa cum eram: mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină”

Citeste si: Ce legătură era între Emma Neagu, gimnasta -minune, și Nadia Comăneci

Doar că, Adela Lupșe nu a renunțat la formele pline care au făcut-o celebră și care, printre altele, sunt extrem de apreciate de fanii săi, ci dimpotrivă, are grijă să le întrețină. Nu de altceva, dar, acum, are o serie de contracte cât se poate de bine plătiter, cu firme din străinătate, pentru a fi fotomodel ”plus size”, adică pentru haine dedicate celor care sunt ușor plinuți. Iar succesul ei este suficient de mar epentru a impresiona pe toată lumea, Adela Lupșe având, acum, conturiole de socializare plin de fotografii purtând respectivele ținute. De altfel, acum, viața ei pare să s eîmpartă între București, acolo unde are o emisiune în stilul care a consacrat-o, și Budapesta, locul în care realizează diverse ședințe foto pentru o linie vestimentară dedicată celor care se intitulează ”cu forme”, iar succesul pe car eîl are ca model a transformat-o pe Adela Lupșe în imaginea respectivei companuii, rotunjindu-i suficient de mult veniturile.

fara descriere

Mai mult, ”Isterica de la miezul nopții” are tot felul de mesaje prin care le îndeamnă pe femei să nu pună accent pe ideea unei siluete de ”manechin”, postările ei fiind inspiraționale pentru domnișoarele care au câteva kilorame în plus față de ”standardele modei”.

 

Adela Lupșe, din nou cu telefonul de la miezul nopții

După o lungă absență de pe TV, s-au întors pe TV concursurile interactive în care oamenii sunt convinși să sune pentru a răspunde la tot felul de întrebări facile, fiind suprataxați pentru fiecare apel. Etno TV a „resuscitat-o” inclusiv pe Adela Lupșe, deja cunoscuta isterică devenită celebră la o emisiune asemănătoare de pe Național TV care țipa la telespectatori: „Vreau să sune telefonul”. De altfel, emisiunea Adelei Lupșe a fost analizată de CNA și s-a cerut să intre în legalitate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate