Din septembrie, n-a mai văzut-o nimeni pe Ileana Stana Ionescu! Prima apariţie pe scenă a actriţei după ce şi-a anunţat retragerea! Cât de transformată e!

În septembrie, Ileana Stana Ionescu a anunţat că se retrage din teatru! Acum a apărut din nou în public şi a urcat pe scenă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Ileana Stana Ionescu nu a mai fost văzută în public după ce în septembrie şi-a anunţat retragerea de pe scenă şi a anulat toate spectacolele în care mai juca la Teatrul Naţional Bucureşti.

La jumătatea lunii septembrie, actriţa Ileana Stana Ionescu , în vârstă de 82 de ani, a comunicat oficial Teatrului Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti că, "din motive de sănătate, se retrage total din activitatea de pe scenă, începând cu această stagiune - adică din luna septembrie 2018", au precizat reprezentanţii TNB 

"Doamna Ileana Stana Ionescu juca în următoarele spectacole din repertoriul curent al TNB: "Idolul şi Ion Anapoda" (rolul "Stavaroaia"), "Terorism" (rolul "pasager" şi "a doua femeie"), "Micul infern" (unde, acelaşi rol - "soacra"-, era jucat alternativ şi de doamna Rodica Popescu Bitănescu, care va prelua integral rolul)", au mai spus reprezentanţii Teartrului.

De atunci, Ileana Stana Ionescu nu a mai apărut în public. Până marţi seară, când actriţa a urcat din nou pe scenă. De data aceasta pentru a primi distincţia de ”cetăţean de onoare al Bucureştiului”.

Parcă cele aproape trei luni de când a coborât pentru ultima data de pe scenă şi-au pus amprenta pe marea actriţă, care deşi zâmbitoare, a vorbit greu atunci când a mulţumit, marţi seară, pe scenă pentru distincţia primită. Actriţa era îmbrăcată cu una din rochiile preferate, pe care în ultimii ani a purtat-o de câteva ori la diverse evenimente, iar acest lucru i-a scos parcă şi mai mult în

evidenţă schimbarea. De altfel, este rochia pe care actriţa a purtat-o chiar la aniversarea a 80 de ani!

Prima apariţie a Ilenei Stana Popescu! E căsătorită de 67 de ani

Ileana Stana Ionescu este căsătorită de 67 de ani cu Andrei Ionescu, bărbatul care îi este soţ, dar şi cel mai apropiat prieten.

“Vreau să-mi petrec timpul rămas cu el.

E persoana care mi-a strecurat în suflet, în minte, nădejde, bucurie de viaţă. Dacă stau mai multe ore fără el, îl caut, mă simt îngrozitor că nu ştiu unde e. El înseamnă pentru mine TOT. Sper să mă duc înaintea lui, să nu fiu de faţă la dispariţia lui. Nu aş putea rezista”, a spus Ileana Stana Ionescu în urmă cu câteva luni despre soţul său, Andrei Ionescu.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Beatrice Olaru a jucat Marea Finală accidentată! Dezvăluirile uimitoare făcute după terminarea concursului: "Doctorul mi-a spus că sunt nebună"

Beatrice Olaru, declaraţii despre finala Exatlon! "Eu nu am furat acest trofeu nimănui. Nu a fost al lui Alin, cu toţii am avut şanse egale"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 23 Ianuarie 2021: astazi Pestii au parte de un castig

Doliu uriaş! O actriţă legendară a încetat din viaţă. A marcat mai multe generaţii

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Cât l-a costat „curiozitatea” pe un traficant de droguri! Cazul pare rupt dintr-un film

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies