Din” Zâna Surprizelor”, în ”Zâna Podelelor”! Imagini incredibile cu Andreea Marin VIDEO

Cine a spus că o adevărată ”Zână”, așa cum este considerată Andreea Marin nu poate lăsa, pentru câteva ore, bagheta deoparte pentru a se ocupa de lucruri cât se poate de pământești?

Andreea Marin
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Andreea Marin
Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute figuri ale Romaniei

Nu de altceva, dar, de curând, sursele WOWbiz.ro au surprins-o pe ”Zâna Surprizelor” într-un magazin de bricolaj, Andreea Marin fiind preocupată până peste poate de tot felul de lucruri precum parchetul, plintele și alte asemenea.

Citeste si: Andreea Marin, moment stânjenitor la televizor! Ce s-a întâmplat cu vedeta în văzul tuturor

Citeste si: Andreea Marin, așa cum mai rar este văzută! Apariție senzuală pe Instagram

Citeste si: Câți bani câștiga Andreea Marin la început? “Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc acidulat”

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

E clar, Andreea Marin s-a apucat de renovări cât se poate de serioase ale vilei în care locuiește. Iar pentru că un asemenea proiect are nevoie de un ochi atent și de materiale de calitate, Andreea Marin s-a decis să supravegheze personal fiecare obiect, fiecare lucru pe care vrea să îl cumpere pentru ca vila ei să se transforme într-un adevărat paradis după renovare. Așa că, echipată corespunzător – cu mască așezată regulamentar în dreptul nasului și gurii – Zâna Surprizelor, păstrând o distanță de minimum un metru față de angajații magazinului, și purtând o rochie albă, largă, a avut conversații interminabile cu

aceștia pentru fiecare lucru care ”îi făcea cu ochiul”. A pus o mulțime de întrebări cu privire la parchetul, unul alb, pe care părea să și-l dorească, apoi, parcă puțin nemulțumită, a plecat mai departe pentru a vedea și alte sortimente.

Evident, deja cumpărase suficiente lucruri pentru casă, feroneria fiind, probabil, primul lucru pe care îl va schimba când vine vorba de renovare.

De-a lungul celor câteva zeci de minute pe care le-a petrecut în magazin, susține sursa WOWbiz.ro, Andreea Marin a inspectat fiecare sortiment de parchet de acolo, a întrebat despre calitățile anumitor plinte, despre culorile pe care acestea le au sau dacă vor fi aduse și altele, pentru că cele pe care le dorea nu erau ”pe stoc”, iar apoi, la plecare, a plătit o sumă frumușică pentru ca tot ce și-a dorit pentru renovare să ajungă la ea acasă.

 

Andreea Marin iubește, este iubită și... se mărită?

Andreea Marin a trecut deja prin trei divorțuri, dar pare-se nu și-a pierdut speranța în iubire. De altfel, așa cum a recunoscut chiar ea, acum are o relație și, chiar dacă sunt extrem de discreți când vine vorba de afișatul în public, Andreea Marin și partenerul ei de viață sunt foarte fericiți. De altfel, nu cu mult timp în urmă, Zâna Surprizelor a publicat o serie de fotografii în care își arata mândră bijuteria de pe inelar.

Andreea Marin
Andreea Marin a impresionat de-a lungul timpului cu frumusetea ei

„Nu e vorba de căsătorie, ci de împlinire în doi, mulțumim(...) Inelul e un dar, înseamnă împlinire, atât”, explica Andreea Marin, deși nu exclude ideea unei noi căsătorii. De altfel, asta ar putea fi și explicația renovărilor din casa vedetei, iar momentele petrecute la magazinul de bricolaj să fie un semn că, în curând, am putea asista la o nouă nuntă, cu Andreea Marin în rol principal.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce probleme se confruntă Gina Pistol, după două luni de la naștere: „Prima consecință pe care o observ...”

Scandalul momentului în showbiz. Roxana și Liviu Guță, la cuțite după ce artistul a anunțat divorțul: "Căuta ceartă din orice..."

Eurovision 2021. Care este piesa cu care Roxen va reprezenta România la Eurovision 2021

S-a aflat ce salariu va avea bona angajată de Adela Popescu

E prăpăd la Casele de Pensii! Românii dau în judecată statul. A început recalcularea pensiilor

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Bill Gates a dispărut după divorț. Cine l-a speriat pe miliardar. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies