Dinu Maxer păstrează fotografiile cu fostele iubite! Cum a reacționat soția lui: „Era una dintre cele mai frumoase fete din liceu”

Dinu și Deea Maxer au depănat amintiri din perioada adolescenței.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Dinu și Deea Maxer formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 13 ani, iar împreună au doi copii: un băiețel și o fetiță. În cadrul emisiunii televizate în care apar împreună, Dinu și Deea Maxer au început să împărtășească amintiri din anii tinereței, în timp ce se uitau într-unul dintre albumele celebrului cântăreț.

Dinu și Deea Maxer, alături de fiul lor Andreas, au analizat fotografiile artistului. În unele dintre fotografii apăreau și fostele iubite ale lui Dinu Maxer, iar fiul lor a început să pună tot mai multe întrebări. Deea Maxer nu este deloc afectată de fotografiile pe care soțul ei le păstrează cu fostele iubite. Dimpotrivă, artista nu este geloasă deoarece înțelege că acele fotografii fac parte din viața soțului ei. Ea a dezvăluit că fiul lor s-a rușinat atunci când a văzut fotografiile din album.

„Au fost foarte amuzante pozele pe care le-am găsit cu iubitele lui Dinu din liceu și facultate. Le mai văzusem eu pe acolo, mai trăsesem cu ochiul, dar de data asta i le-am arătat și lui Andreas și mi s-a părut foarte amuzant că el s-a rușinat când le-a văzut”, a declarat Deea Maxer.

dinu maxer

Dinu și Deea Maxer

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Dinu Maxer, despre reacția fiului său

Dinu Maxer a dezvăluit că fiul său a devenit tot mai curios în legătură cu trecutul său. Trecerea prin albumele de fotografii ale sale a fost un prim pas pentru a îi răspunde la mai multe întrebări.

Citeste si: De ce s-au despărțit, de fapt, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu? Cei doi au format un cuplu timp de 8 ani: "Nu am vrut să..."

La un moment dat, atenția Deei Maxer a fost atrasă de o anumită domnișoară care i-ar fi furat soțului ei inima în adolescență. Celerul cântăreț a recunoscut că fata aceea era una dintre cele mai frumoase fete din liceu.

„Andreas realizează și a început să întrebe despre trectul meu și al Deei. Până acum nu era interesat, copil fiind nu avea treabă. A fost un moment important pentru el să trecem în revistă, în pași mari și rapizi câteva momente din viața noastră”, a mai spus Dinu Maxer.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dinu Maxer, detalii cutremurătoare despre moartea fratelui său mai mic: „Adevăratul vinovat...”

Deea Maxer, slăbire drastică din cauza criticilor pe care le-a primit: “Îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă“

Deea Maxer nu mai poate avea copii. Artista a dezvăluit motivul pentru care nu va mai putea deveni mamă a treia oară

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Șoc în România. Anunț despre președintele României: "Klaus Iohannis nu e în stare"

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Vedeta noastră, șocată în proria casă, în miez de noapte. Surpriza neplăcută care o aștepta în living

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies