Directoarea Centrului de noapte unde a locuit Magdalena Serban face declaratii soc: "Era coerenta, foarte ingrijita. Nu au existat incidente"

Directoarea Centrului de Noapte Sfantul Ioan din Capitala sustine ca pe tot parcursul sederii Magdaleneu Serban la camin nu au existat incidente, ca era o persoana ingrijita si coerenta.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Criminala de la Dristor a stat in Centru de Noapte in perioada 22 septembrie - 18 octombrie si nu au fost inregistrate incidente. 
 
"Nu au remarcat nimic angajatii Adapostului de Noapte Sfantul Ioan. A accesat serviciile Adapostului de Noapte in perioada  22 septembrie - 18 octombrie, cu anumite nopti in care nu s-a prezentat la centru.
A fost depusa o cerere in nume propriu si extrem de coerenta la momentul respectiv. Pentru persoanele care detin un act de identitate, este obligatorie prezentarea lui. In cererea de admitere la Centru scrisese ca tocmai se intorsese din Spania si nu detinea banii necesari acoperirii unei chrii, precum si faptul ca nu se poate intoarce la adresa domiciliului, intrucat familia ei este compusa din multi membri si stau intr-o singura camera.
 
 
Era o persoana extrem de ingrijita din punct de vedere al vestimentatiei si igienei personale. Nu exista niciun incident pe perioada sederii Magdalenei Şerban in Centru. Exista in fisa de evaluare o rubrica in care sunt mentionate veniturile de care beneficiaza persoana si nu are un venit constant.
Din fisa psihologica, a reiesit ca orientarea era corecta, dispozitia apatica, randamentul usor diminuat si ritmul si fluxul verbal normal",
a declarat directoarea Centrului intr-o emisiune tv.
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mariana Cojocaru: Ce spune luna in care te-ai nascut despre destinul tau. Uita tot ce stiai

Cutremur de 3,5 grade in zona Vrancea, vineri dimineata

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Sâmbătă 23 Ianuarie 2021: Gemenii încep un proiect de pe urma căruia vor avea multe de câștigat

Poate fi sfârşitul pentru Donald Trump! S-a stabilit deja data! Consecinţele vor fi extrem de grave

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Începe o criză a rachetelor nucleare.  China face un pas spre război

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies