Directoarea Centrului de noapte unde a locuit Magdalena Serban face declaratii soc: "Era coerenta, foarte ingrijita. Nu au existat incidente"

Directoarea Centrului de Noapte Sfantul Ioan din Capitala sustine ca pe tot parcursul sederii Magdaleneu Serban la camin nu au existat incidente, ca era o persoana ingrijita si coerenta.

Autor: A.N.C.
 
Criminala de la Dristor a stat in Centru de Noapte in perioada 22 septembrie- 18 octombrie si nu au fost inregistrate incidente. 
 
"Nu au remarcat nimic angajatii Adapostului de Noapte Sfantul Ioan. A accesat serviciile Adapostului de Noapte in perioada  22 septembrie- 18 octombrie, cu anumite nopti in care nu s-a prezentat la centru.
A fost depusa o cerere in nume propriu si extrem de coerenta la momentul respectiv. Pentru persoanele care detin un act de identitate, este obligatorie prezentarea lui. In cererea de admitere la Centru scrisese ca tocmai se intorsese din Spania si nu detinea banii necesari acoperirii unei chrii, precum si faptul ca nu se poate intoarce la adresa domiciliului, intrucat familia ei este compusa din multi membri si stau intr-o singura camera.
 

 
Era o persoana extrem de ingrijita din punct de vedere al vestimentatiei si igienei personale. Nu exista niciun incident pe perioada sederii Magdalenei Şerban in Centru. Exista in fisa de evaluare o rubrica in care sunt mentionate veniturile de care beneficiaza persoana si nu are un venit constant.
Din fisa psihologica, a reiesit ca orientarea era corecta, dispozitia apatica, randamentul usor diminuat si ritmul si fluxul verbal normal",
a declarat directoarea Centrului intr-o emisiune tv.
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies