Directorul spitalului din Constanţa, replică pentru Alexandra Stan! Cum a explicat mizeria din saloane

La scurt timp după ce Alexandra Stan s-a arătat oripilată de condiţiile din spitalul din Constanţa, directorul unităţii medicale i-a răspuns artistei.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriereDirectorul Spitalului Judeţean Constanţa îi răspunde Alexandrei Stan, după ce cântăreaţa s-a declarat şocată de mizeria şi condiţiile din saloane.
 
După ce imaginile postate de Alexandra Stan, pe contul ei de Facebook, au fost preluate de presă, Bogdan Obadă, directorul Spitalului Judeţean Constanţa, a declarat că, la nivelul instituţiei, a fost declanşată o anchetă internă.
 
„În primul rând ne-am simţit obligaţi să ne sesizăm şi să facem o anchetă internă, să vedem despre ce este vorba. Am solicitat puncte de vedere ale medicului şef de secţie şi am vorbit, personal, şi cu pacientul despre care este vorba. Mi-a spus că nu există o astfel de situaţie. Dânsul a spus că nu a reclamat nimic şi nu este nimic de reclamat (…) Analizăm orice sesizare scrisă, de orice fel, din partea pacienţilor noştri. Ne interesează foarte mult să le oferim ceea ce ei îşi doresc”, a precizat Bogdan Obadă, într-o conferinţă de presă.

 

De asemenea, el a mai precizat că zilnic se face curăţenie.
 
„Curăţenia se face la zi, dezinsecţia se face la zi. Sunt secţii renovate complet, care sunt la standarde europene vizavi de infrastructură şi de ce ţine de actul medical, şi sunt secţii care nu au fost complet renovate. (…) Pacientul a spus că nu are nimic de reclamat vizavi de calitatea actului medical, de comportamentul personalului, de comportamentul asistentelor. Mai mult decât atâta… speculaţii nu pot să fac”, a mai declarat Obadă, potrivit observator.tv.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate