Discutie intriganta intre Vladimir Draghia si sora Razboinicului Iulian! Adrian Blidaru intervine: "Am simtit dezamagire"

Vedete

Discutie intriganta intre Vladimir Draghia si sora Razboinicului Iulian! Adrian Blidaru intervine: "Am simtit dezamagire"

Sora Razboinicului Iulian considera ca fratele sau nu trebuie sa fie pus la zid. Aceasta a avut o discutie cu Vladimir Draghia.

Nicoleta, sora Razboinicului Iulian, a povestit despre cum vede situatia intre fratele ei si restul persoanelor care iau parte la competitia Exatlon.

"Sunt putin dezamagita de reactia lui Vladimir ca il catalogheaza pe Iulian intr-un anumit fel. Aseara se vorbea despre comportamentul lui Iulian, ca el este un copil si ca nu are voie sa reactioneze. In primul rand, Iulian are 1,80 metri, are si el punctele lui slabe. Punctul meu de vedere e ste ca atat echipa Faimosilor, cat si echipa Razboinicilor sunt campioni toti.

Nu este de condamnat ca tu nu il sustii pe Iulian, dar mi se pare ca in ultima perioada a fost prea mult pus la zid", sora Razboinicului Iulian, Nicoleta.

De asemenea, Vladimir Draghia i-a raspuns acesteia ca i-ar placea sa nu-l mai vada pe Iulian asa cum a fost in ultima perioada.

"Nu are voie si nu are dreptul sa faca ce a facut.

(...) Vreau sa va asigur ca nu am nimic cu Iulian si ca sportiv e cel mai rapid si mi-ar placea sa nu-l vad asa ca om cum a fost in ultima perioada.(...) Exact asta am simtit si eu, dezamagire, cand am vazut"
, a spus imediat Vladimir Draghia.

Adrian Blidaru a marturisit faptul ca Iulian ar fi avut mai multe scandaluri cu celelalte persoane din jurul sau, chiar daca in momentul acela camerele video nu filmau.

"Ei au avut clinciuri inainte fara camere, iar multe au pornit de la Iulian. Noi tot timpul am fost respectuosi cu ei si i-am respectat. Atunci cand vom castiga, da, putem fi aroganti. Ei au incercat sa se joace cu psihicul nostru. Mie chiar imi place", a spus Adrian Blidaru.