Distracție INCREDIBILĂ în satul Vioricăi Dăncilă! Tinerii din Hoarca, acolo unde premierul și-a făcut nunta, și-au instalat piscină într-o...furgonetă! VIDEO EXCLUSIV

Viorica Dăncilă și-a făcut nunta, chiar înainte de Revoluție, în satul soțului Cristinel. Astăzi, tinerii din satul doljean Hoarca arată că știu să se distreze!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Născută la Roșiorii de Vede, Viorica Dăncilă (55 de ani) a făcut nunta cu soțul Cristinel chiar înainte de Revoluția din decembrie 1989, în satul acestuia, Hoarca, din comuna doljeană Giurgița (44 km distanță de Craiova).

Citeste si: Ce face azi iubita lui Liviu Dragnea după ce acesta a intrat la închisoare! Irina Tănase a luat o decizie incredibilă: unde și-a găsit de lucru EXCLUSIV

Citeste si: A divorţat fiul Vioricăi Dăncilă? Bunurile lui Victor Dăncilă au dispărut din averea Elenei, femeia cu care s-a însurat în 2016! EXCLUSIV

Aici, chiar la liziera pădurii, în partea retrasă a localității, familia lui Cristinel Dăncilă și-a ridicat o casă cochetă, renovată cum trebuie în ultimii ani, mai ales după moartea lui Gheorghe Dăncilă, socrul Vioricăi. ”A fost nuntă mare, a venit puhoi de lume, că nea Gică (n.r. socrul Vioricăi Dăncilă) a fost șef la CAP! S-a jucat două zile la nuntă, a fost frumos, ca la nuntă, ce să vă zic... Viorica nu s-a schimbat de atunci, e de treabă, n-a fost niciodată cu nasul pe sus, vorbea cu toată lumea”, au depănat vecinii, pentru WOWbiz.ro, impresii de la nunta actualului prim-ministru. 

fara descriere

Astăzi, satul mai numără circa 900 de suflete, oficial și-a schimbat denumirea în Bistrețul Nou, dar asta nu înseamnă că nu e loc de distracție!

fara descriere

Drept dovadă sunt câteva filmări fabuloase și fotografii făcute de tinerii din Hoarca, care s-au imortalizat la pescuit, la ”Băile Dăncilă”, în timp ce încing grătarele, pe malul apei, sau când fac baie în mijlocul satului, într-o piscină improvizată în bena unei furgonete! 

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate