Divorț-bombă! Daniel Pancu s-a despărțit de soție, după o căsnicie de 10 ani

Daniel Pancu (41 de ani), fostul fotbalist legendar al Rapidului, antrenor acum al echipei la care a evoluat cea mai mare parte a carierei, a divorțat de Mihaela, după o căsnicie de 10 ani.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Surse din cadrul echipei vișinii au dezvăluit pentru GSP.ro că, de la începutul lunii aprilie, Pancu împreună cu soția lui, Mihaela, au decis să pună stop unei relații de mai bine de 15 ani și au divorțat.

Cei doi s-au căsătorit în 2009 și au împreună doi copii. Un băiat și o fată, David Gabriel (13 ani) şi Maria Victoria (9 ani).

Nu este pentru prima dată când aceștia au vrut să divorțeze. S-a mai întâmplat și în octombrie 2012, atunci când Mihaela, a intentat acțiunea de divorț, iar cei doi au ajuns la tribunal. Doar că până la urmă cei doi au ajuns la un acord și-au decis să meargă mai departe ca familie.

Mai mult, de câteva zile, Mihaela a renunțat la numele de Pancu pe pagina personală de Facebook și a revenit la numele de fată, Stanciu.

Mihaela este sora lui Nicolae Stanciu, un alt jucător reprezentantiv al clubului din Giulești.

"Nu a obligat-o nimeni pe sora-mea sa stea atâta timp cu un beţiv şi un curvar. Până la urmă Pancu a băut pe banii lui. Dacă a bătut-o nu ştiu, nu mă bag în viaţa lor de familie. Trebuia să se ducă la muncă să-şi facă o carieră a ei nu să aştepte banii lui", declara Nicolae Stanciu în urmă cu 7 ani în Libertatea.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate