Divorţ BOMBĂ în familia Cămătarilor! ”Doresc să rup orice legătură cu trecutul meu!”

În familia controversaţilor Nuţu şi Sile Cămătaru lucrurile nu par să fie tocmai ”roz”, iar de curând problemele sentimentale ale moştenitorilor celebrilor interlopi par să ţină capul de afiş al discuţiilor pe care le au în jurul mesei, atunci când se întâlnesc.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Nu a trecut un an de când Dani Balint, fiul controversatului Sile Cămătaru, părea să fie îndrăgostit până peste cap de Andreea, o brunetă focoasă pe care a şi cerut-o în căsătorie şi alături de care se vedea până la sfârşitul vieţii.

Din păcate pentru ei însă, căsătoria lor nu a fost una longevivă. Ba chiar, de curând, focoasa care îşi luase numele de Balint şi pe conturile de socializare a decis să facă un anunţ împortant cu privire la viaţa ei de familie.

”Am hotărât, de ceva timp, împreună cu soţul meu, Dani Balint, să mergem pe drumuri separate. Suntem decişi să păstrăm o relaţie de prietenie, civilizată, ca între doi oameni maturi care nu se feresc să recunoască atunci când au greşit. Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi şi nu dorim ca acestea să formeze obiectul unor speculaţii. Am fost tot timpul extrem de discretă, am încercat în permanenţă să îmi protejez viaţa privată! Scopul acestui mesaj este de a vă ruga să încetaţi cu mesaje ce au ca subiect în rol principal pe “viitorul fost soţ”! Doresc să rup orice legătură cu trecutul meu şi să îmi canalizez toata energia şi timpul asupra viitorului meu ce nu îl va mai include niciodată pe Dani!”, a anunţat Andreea.

Devenită cunoscută după ce a apărut la mai multe reality-show-uri fără pretenţii, dar şi în emisiuni tabloide, Andreea, bruneta de care era îndrăgostit fiul controversatului Sile Cămătaru, a fost, cu adevărat, o pasiune a acestuia. “I-a plăcut de ea de când a văzut-o”, ne-a spus un cunoscut de-al celor doi. Aşa că, fără să stea pe gânduri, a început să o curteze, iar Andreea, impresionată de romantismul şi generozitatea tânărului, a acceptat să se vadă cu el, iar de aici, la o relaţie cât se poate de serioasă, a mai fost doar un pas.

De altfel, anul trecut, cei doi au decis să se şi căsătorească. Totul s-a petrecut pe o terasă de pe Tour Eiffel, cei doi fiind fotografiaţi în timp ce admirau Parisul noaptea. „Prin bune şi prin rele am trecut împreună. E greu să cazi când te ţine cineva de mâna”, a spus Dani. ”La asta nu mă aşteptăm. Eu vă cunun”, le-a transmis un prieten, cei doi căsătorindu-se la scurt timp după.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate