Vedete

Divort bomba in showbiz! Se despart dupa 4 ani de casnicie

Un cuplu celebru in showbiz a decis sa se desparta. Eli Roth, un actor si producator cunoscut la Hollywood, si sotia lui, Lorenza Izzo, actrita si model, divorteaza dupa 4 ani de casnicie si 6 ani de relatie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Divort bomba in showbiz! Se despart dupa 4 ani de casnicie icon photo

Cel mai cunoscut rol al lui Eli Roth este cel din "Inglorious Basterds", film regizat de Quentin Tarantino si in care a mai jucat Brad Pitt.

"Am decis sa ne separam. Am avut o calatorie incredibila impreuna, ne iubim foarte mult si vom ramane cei mai buni prieteni. Suntem recunoscatori pentru cei sase ani minunati impreuna, dar am decis sa mergem pe cai separate pentru a avea cele mai implinite, fericite vieti pe care le putem avea.

Dorim sa continuam sa lucram impreuna in mod creativ si in cele din urma sa ne separam, astfel incat sa nu ne ucidem unul pe celalalt", au transmis cei doi intr-o declaratie comuna simpatica.

 

Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune