Doamne, ce a putut să declare Cătălin Botezatu despre Adelina Pestriţu! Uite ce crede cu adevărat despre ea! “Ce naiba cauţi aici?”

Cătălin Botezatu şi-a spus părerea despre Adelina Pestriţu. Uite ce crede cu adevărat despre ea!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

În ultima perioadă, Cătălin Botezatu a pus tunurile pe vedetele autohtone. Apreciatul creator de modă a vorbit, fără menajamente, despre faptul că multe reprezentante ale Evei de seama din showbiz au probleme în alegerea hainelor şi îşi fac apariţia la evenimente îmbrăcata ori strident, ori nepermis de banal.

"Dacă vrei să fii cu adevărat influencer, trebuie să faci eforturi, să alergi pe la magazine, pe la creatori de modă, pe la saloane de înfrumuseţare... Nu mai suport scuzele astea la evenimente "Off, am venit direct de la serviciu, sunt îmbrăcată aşa de dimineaţă. "Păi ce naiba mai cauţi aici, le zic eu. "Să se ducă acasa mai întâi, să se spele, că poate put, ma scuzaţi, şi abia apoi să meargă la eveniment. Sau mai sunt unele care spun că le-a îmbrăcat stilistul. Fetelor, schimbaţi dracului stiliştii ăştia că vă îmbracă prooost. Şi vreau să vă mai spun ceva. Ca să fii influencer, trebuie să faci ceva în viaţă, să fii cineva, să rămână ceva după tine. Dintre fete le apreciez pe Ceuşanca, pe Fabuloasele şi pe Adelina. Ade pe lângă faptul că e superbă, este îmbrăcată şi aranjată mereu impecabil şi munceşte pentru poziţia de care se bucură. Uitaţi-vă cum arată atât pe instagram cât şi la emisiuni sau la evenimente. Din punctul meu de vedere în România sunt patru-cinci influenceri, nu mai mult", a declarat Cătălin Botezatu.

fara descriere

Ultima oară l-am întâlnit pe Cătălin Botezatu la evenimentul aniversar al unui cunoscut salon de înfrumuseţare din Capitală. Îmbrăcat ca un adevărat fashion icon, ceea ce şi este de fapt în România, designerul a fost în centrul atenţiei.

fara descriere

Cele mai iubite vedete din showbiz au participat la evenimentul respectiv, oferind apariții de neuitat. Întrucât tema petrecerii a fost Blonde Ambition Party, multe din celebritățile invitate au purtat peruci blonde. Andreea Marin a uimit audiența cu o schimbare de look surprinzătoare. A purtat o perucă din păr natural, în nuanța blond nisipiu. La fel a procedat și Adina Halas, alegând o nuanță asemănătoare. Raluca Bădulescu a optat pentru un look diferit, renuntând la blond și purtând o perucă brunetă. Emily Burghelea, fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!”, a ales o perucă în nuanța blond platinat.

Citeşte materialul integral pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate