Doamne, ce mesaj i-a transmis Marcel Toader Gabrielei Cristea. Nu te aşteptai la aşa ceva. Vedeta tv a anunţat, vineri, că e insărcinată! VIDEO!

Marcel Toader, mesaj ULUITOR pentru Gabriela Cristea. Uite ce i-a transmis prin intermediul WOWbiz.ro.

Autor: Lili Lascar

Marcel Toader şi Gabriela Cristea au fost căsătoriţi timp de cinci ani. S-au iubit, dar nu s-au despărţit elegant, in 2013 când au decis să pună punct mariajului, ambii atacând cu "artileria grea". S-a vorbit despre trădări, bani, agresivitate şi o mulţime de alte aspecte care însoţesc din păcate, deseori, despărţirile în showbiz.

Ei bine, la cinci ani după ruptura de vedeta de televiziune, Marcel Toader vorbeşte în termeni elogioşi despre fosta lui soţie.

Bărbatul susţinea, acum cateva luni, că nu are resentimente, ba chiar îşi declara admiraţia pentru Gabriela. Rar iţi este dat să auzi un bărbat vorbind aşa despre fosta parteneră de viaţă.

" Despre Gabriela am avut mereu o parere fantastica! Este una dintre cele mai bune moderatoare de televiziune. Ii doresc tot succesul din lume, fericire in familie, sa-i fie fata sanatoasa, iar ea sa imbatraneasca langa sotul ei si sa se iubeasca. Eu nu am resentimente. Fiecare are viata lui si drumul lui", a spus Toader pentru WOWbiz.ro în urmă cu ceva timp.

Marcel Toader, mesaj incredibil pentru Gabriela Cristea. Vedeta are astazi o familie fericita

Gabriela Cristea şi-a găsit adevărata dragoste în urmă cu patru ani şi jumătate. L-a întâlnit pe cântăreţul Tavi Clonda, iar chimia dintre ei a fost imposibil de ignorat.

După un an de relaţie, aceştia s-au căsătorit civil, în aprilie 2015.

În urma cu un an, prezentatoarea tv a adus-o pe lume pe micuţa Victoria Margot, primul copil al ei şi al lui Tavi Clonda.

Moştenitoarea cuplului este adorabilă şi le-a umplut părinţilor vieţile de fericire. Acum câteva luni atât vedeta tv cât şi cântăreţul au spus că îşi mai doresc un copil, iar minunea s-a înfăptuit.

Gabi Cristea (44 ani) va deveni din nou mamă, ea şi Tavi Clonda declarându-se cei mai fericiţi oameni de pe Pământ.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies