Doamne, cum a fost surprinsă Nicoleta Luciu la plajă! Avea burtică şi celulită! Imagini incredibile cu cea mai frumoasă femeie din România!

Nicoleta Luciu, cu burtică şi celulită pe plajă! Nu-ţi vine să crezi că e ea!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

Frumoasa Nicoleta Luciu este invidiată de multe femei. Întotdeauna a arătat bine, a emanat sex appeal prin toţi porii şi a fost un etalon al perfecţiunii fizice. Ce mai, toate urmaşele Evei şi-ar fi dorit să aibă corpul ei şi toţi bărbaţii visau cu ochii deschişi la formele ei apetisante.


In articol:

fara descriere

Ei bine, până şi superba vedetă a avut o perioadă mai proastă, când nu era aşa cum o ştim noi.

Protagonista noastră a fost surprinsă la mare, pe plajă, în costum de baie, în urmă cu câţiva ani, dar ipostazele n-au avantajat-o însa deloc, vedeta având o celulita pronunţată si un început inestetic de butică.

Nicoleta Luciu, cu burtică şi celulită pe plajă! "Mănânc patru kilograme de fructe pe zi şi mă balonez"

După apariţia imaginilor respective în presă, specialiştii au declarat ca frumoasa vedetă are nevoie urgentă de dietă, sport şi, desigur, de tratamente corporale şi creme anticelulitice

fara descriere

Nu sunt grasă şi nu arăt rău! Sunt doar balonată pentru că mănânc numai fructe şi legume, toată ziua. Mănânc patru kilograme de fructe pe zi şi mă balonez. Dacă nu mănânc două zile, am abdomenul plat. Fac şi mişcare, înot zilnic minimum o oră. Chiar am grijă de mine şi de corpul meu”, a declarat Nicoleta Luciu după ce a vazut şi ea pozele realizate de paparazzi.

Vezi imaginile incredibile cu Nicoleta Luciu în costum de baie doar pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate