Doamne, cum poate să vorbească Victor Slav despre Bianca Drăguşanu. Uite ce spune despre mama fetiţei lui. Nu te aşteptai la asemenea cuvinte EXCLUSIV

Victor Slav, cuvinte incredibile despre Bianca Drăguşanu. Uite cum vorbeşte despre mama fetiţei lui.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu nu mai formează un cuplu de mai bine de jumătate de an, dar au rămas în relaţii de prietenie de dragul fetiţei lor.

Şi când spunem "de prietenie" nu este o exagerare. Cei doi se întâlnesc destul de des să petreacă timp cu micuţa Sofia pentru că ştiu cât de important este să fie împreună, lângă fetiţă, să-i vorbească şi să se joace cu ea.

fara descriere

Foştii soţi s-au reunit şi de Sărbători şi au uitat pentru câteva momente de grijile, problemele şi tensiunea vieţii de adult.

Victor Slav, cuvinte incredibile despre Bianca Drăguşanu. "Mamă responsabilă"

Ei bine, o dovadă în plus că Bianca şi Victor sunt în continuare apropiaţi o reprezintă modul în care prezentatorul tv vorbeşte despre fosta lui parteneră de viaţă. 

fara descriere

Deşi câteodată prieteni mai cârcotaşi îl provoacă să o mai "înţepe" pe mama fiicei sale, protagonistul nostru nu cade niciodată în capcană.

"Victor face notă discordantă printre bărbaţii prezentului. Mulţi dintre aşa-zişii domni nu se feresc să vorbească urât despre fostele iubite sau soţii. Le denigrează în fel şi chip. De la Victor nu o să auzi însă niciodată vreun cuvânt urât despre Bianca. Spune că este o femeie cu multe calităţi şi o mamă responsabilă. Evită să discute despre relaţiile fostei lui soţii, iar dacă cineva insistă pe subiectul acesta, spune că viaţa amoroasă a Biancăi nu este treaba lui", a spus o sursă din anturajul lui Victor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate