Doctorul Burnei, experimente pe copiii de la orfelinat? O noua acuzatie socanta lansata de mama Amirei, fosta pacienta a celebrului chirurg ortoped

Emiliana, mama Amirei, victima medicului Gheorghe Burnei, a dezvaluit, intr-o postare pe contul ei de Facebook, faptul ca celebrul chirurg a experimentat operatia cu BVC (biovitroceramica) pe 4 copii de la un orfelinat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere Intregul scandal legat de profesorul Gheorghe Burnei, medicul acuzat ca a facut experimente pe copii saraci, a avut in prim-plan cazul Amirei, o tanara care in ultimii 18 ani a fost operata de 11 ori de celebrul chirurg si a ajuns sa nu mai poata merge. „Experimentul” despre care se vorbeste in articolul de la care a inceput ancheta se numeste Biovitroceramica, omologat (conform casajurnalistului.ro) doar in stomatologie sau diverse tumori osoase. In cazul Amirei, Burnei avea de efectuat o operatie simpla, de indreptare a bazinului, insa a preferat sa sparga osul si sa-i pune respectivul impliant.

Mama Amirei sustine, intr-o postare pe contul ei de Facebook, faptul ca medicul Burnei isi „facea mana” pe copiii de la un orfelinat din Capitala. Ea spune ca acest lucru se intampla in urma cu 18 ani, iar copiii din orfelinat erau „legati de pat”.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate