WOW

Doinita Oancea e rusinoasa! Nu face plaja fara sutien

Doinita Oancea e rusinoasa! Nu vrea sa se bronzeze cu urme, dar nici la sutien nu renunta decat atunci cand este sigura ca nimeni nu ii vede sanii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Doinita Oancea e rusinoasa! Nu face plaja fara sutienicon photo

Doinita Oancea a fost prinsa la plaja de paparazzii WOWBIZ! Frumoasa actrita isi doreste un bronz fara urme, dar nu renunta la sutien decat atunci cand este foarte sigura ca nimeni nu ii vede sanii.

Doinita Oancea s-a asezat confortabil pe burta pe perna si abia dupa aceea si-a desfacut sutienul. Imaginile cu bruneta Doinita Oancea sunt de senzatie!

Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune