Vedete

Doliu în cinematografie! O actriţă celebră s-a stins din viaţă

Actriţa britanică Rosemary Leach, cunoscută pentru rolul pe care l-a interpretat în filmul ”A Room With a View”, s-a stins din viaţă la vârsta de 84 de ani, după o scurtă suferinţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Doliu în cinematografie! O actriţă celebră s-a stins din viaţă
Anunţul trist privind trecerea în nefiinţă a fost făcut printr-un comunicat de presă.

"Cu mare tristeţe informăm că Rosemary Leach s-a stins din viaţa la spital, la 21 de octombrie, după o scurtă suferinţă", a subliniat reprezentantul actriţei.

De-a lungul carierei sale, Rosemary Leach a primit prestigiosul premiu de teatru 'Olivier' pentru interpretarea sa în piesa '84 Charing Cross Road'.

Ea a fost nominalizată de două ori la premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar la premiile cinematografiei britanice BAFTA pentru rolurile sale memorabile în filmele 'A Room With A View' şi 'That'll Be The Day'.

Rosemary Leach este cunoscută şi pentru rolurile sale în televiziune unde a jucat în miniseriale ca Germinal (1970), The Jewel în the Crown (1984), The Charmer (1987), The Buccaneers (1995) şi Berkeley Square (1998) precum şi în sitcomul My Family (2003-07).


În 2001, ea a jucat rolul principal în "Destroying Angel", un episod al serialului Midsomer Murders.

Ea a interpretat-o pe regina Elisabeta a II-a în trei ocazii: în 2002, în filmul de televiziune "Prince William"; în 2006 în seria "The Afternoon Play", în capitolul intitulat Tea with Betty; şi în 2009, în episodul "Strangers meet on a train" al serialului Heartbeat, relatează Agerpres.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune