Doliu în lumea filmelor pentru adulţi! A fost găsit mort după ce a făcut sex cu o prostituată

Dennis Hof a fost găsit mort de către cel mai bun prieten al lui.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Dennis Hof, proprietarul bordelului Bunny Ranch, a murit la vârsta de 72 de ani. El a fost găsit dezbrăcat, in casa lui din Nevada, de către unul dintre cei mai renumiţi actori din filmele pentru adulţi, Ron Jeremy. 
 
În seara de dinainte avusese loc petrecerea de ziua lui, iar Ron spune ca s-a distrat foarte bine, ultima noapte pe lumea aceasta fiind şi cea mai grozavă din viaţa lui. 
 
„Mă gândeam, că doarme mai mult după petrecerea de ziualui. Am mers în camera lui şi stătea întins pe pat. L-am zuduit de umeri, dar nu s-a mişcat şi am crezut că doarme profund. Era debrăcat. Mi-am dat seama că ceva era în neregulă când am revenit. Pielea lui era rece şi deja începuse să devină rigid”, a povestit el. 
 
Înainte de a muri el întreţinuse relaţii intime cu Dasha Dare, una dintre cele mai noi fete care lucrau în bordel. 
 
Fetele care lucrau în bpordel sunt şocate şi îndurerate de moartea lui Dennis, la fel ca toţi prietenii lui. Deşi nu există niciun indiciu care să îi facă pe anchetatori să creadă că bărbatul ar fi murit în împrejurări suspecte, ei vor face inmvestigaţii pentru a afla cu exactitate cauza morţii, relatează thesun.co.uk.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate