Doliu în lumea fotbalului românesc. Dan Ristin, patronul echipei Victoria Felnac, a fost găsit mort

Este doliu în lumea fotbalului românesc. Patronul echipei Victoria Felnac a fost găsit fără suflare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este o zi tristă în familia patronului echipei Victoria Felnac. Dan Ristin a fost găsit fără suflare pe râul Mureș, sub podul care leagă localitatea Pecica cu Sânpetru German, potrivit Adevărul.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost dat dispărut de familia sa încă din cursul zilei de vineri. El plecase de acasă pentru a spăla mașina și nu s-a mai întors. După aflarea veştii, meciul dintre Victoria Felnac şi Pâncota, din Liga a IV-a, a fost amânat.

Citeste si: Culita Sterp, surpriza de proportii de ziua lui! Carmen de la Salciua i-a facut un cadou special

„Un apel telefonic ne-a bulversat ziua. Dan Ristin, cel care de ani de zile se ocupă de echipa de fotbal din Felnac, Victoria, a fost găsit mort în Mureş. Personaj foarte popular, foarte dedicat în tot ceea ce făcea, soţ, tată şi un om foarte sociabil, Dan Ristin a fost găsit fără suflare sub podul care leagă localităţile Pecica şi Sânpetru German. Podul are o înălţime de 15 metri. Apoi am aflat apoi că Dan nu a mai fost de găsit de ieri de la ora 14 când a plecat de acasă să îşi spele maşina.

Familia, apropiaţii, l-au căutat disperaţi, chiar şi cei de la club care pregăteau meciul de astăzi. Dan nu a fost de găsit… A fost găsit astăzi… Fără suflare… La locul unde a fost găsit este în acest moment, soţia sa, dar şi primarul Ioan Maliţa şi soţia lui, poate cel mai apropiat om de Dan Ristin, şi alţii care l-au cunoscut, plâng. Atât le-a mai rămas, să plângă… Dan avea 48 de ani. Dar le-a mai rămas ceva, să găsească adevărul, pentru că pentru toţi cei care l-au cunoscut, această moarte este cel puţin suspectă. S-a aruncat sau a fost aruncat de pe acel pod? Bineînţeles, meciul dintre Felnac şi Pâncota, ce trebuia sa înceapă la ora 15, a fost amânat”, a notat sportarad.ro.

Citeste si: Cod GALBEN de ceață în jumătate de țară! Ce avertizează specialiștii ANM

Citeste si: Cazul Colectiv. Medicul oftalmolog, Monica Pop, dezvăluiri neștiute despre leziunile victimelor din Colectiv: „M-am întrebat cum e posibil”

„Am mers pe înlesnirea sau determinarea sinuciderii, am înregistrat dosarul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. Verificăm toate aspectele: traseul pe care l-a avut, facem investigaţii în legătură cu ultimele întâlniri.

Am dispus efectuarea necropsiei, iar în urma acesteia se va stabili natura leziunilor, mecanismul producerii lor şi ora la care s-a produs decesul. Şi, dacă sunt şi urme de lovire directă, alta decât lovirea produsă prin căderea de pe pod, atunci luăm în considerare inclusiv omorul. Verificăm toate aspectele”, a declarat procurorul criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, pentru aradon.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate