Doliu în lumea interlopă din România. A murit Gipsy, "Legenda Dobrogei"!

Doliu în lumea interlopilor din Constanța. Gipsy, supranumit "Legenda Dobrogei", a murit. Gupsy a decedat chiar înainte de a ajunge ambulanța chemată pentru a-l salva.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Gipsy a fost ”om de viață”, cum se spune, iar asta nu o neagă niciunul dintre cunoscuții săi. Nu s-a dat înapoi, niciodată, de la o băutură fină sau de la o mâncare apetisantă. În mediul respectiv, Gipsy era chiar recunoscut ca mare amator de alcool și de grătare. Interlopul – Gipsi Reiz, conform paginii sale de socializare – a cunoscut întreaga istorie a lumii infracționale din Constanța, fiind unul dintre liderii vechi și unși cu toate alifiile. Gipsy a făcut parte dintre posesorii de ”diplome” obținute la… ”Școala vieții”. A pornit ”de jos”, ca și alți interlopi, a împărțit – împreună cu aceștia – zonele de influență, impunându-și autoritatea prin toate mijloacele, relatează Cancan.

Gipsy a fost apropiat al celebrului Sedan – decedat și el între timp -, dar și finul lui Rompaul, escroc cu state vechi de serviciu și adevărată ”vedetă” a anilor ’90. Interlopul Gipsy a avut o relație de strânsă prietenie și cu Romeo Ursu, zis Boenică.

Acesta din urmă, prin 2013, intrase în atenția DIICOT pentru confecționarea – prin intermediul grupării sale și împreună cu alte grupări mafiote din Constanța – unei aparaturi de skimmimg (n. red. – Skimmingul este activitatea ilegală prin care o persoană obţine în mod fraudulos datele stocate pe banda magnetică a unui card bancar), echipamentele fiind, apoi, utilizate pentru a copia datele de identificare a mijloacelor de plată electronice la diferite ATM-uri și POS-uri din Germania, Spania, Elveția, Portugalia, Franța, Marea Britanie sau Austria. Activitatea infracțională a depășit, la vremea respectivă, două milioane de euro.

fara descriere

Incredibil! Gipsy și-a jefuit propriul fiu, chiar la nunta acestuia

Pare foarte de greu de crezut, dar celebrul interlop Gispy a ieșit în evidență și… altfel, nu numai prin ”jocurile” făcute în lumea subterană a Constanței. În anul 2017, Gipsy și-a însurat băiatul, fiind un socru mare care a ”rupt gura târgului”. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva, cu atât mai mult cu cât era vorba despre un eveniment fericit în familia interlopului. Sute de invitați au răspuns ”Prezent” la invitația lui Gipsy, iar atmosfera a fost una cu adevărat incendiară. Ca la ”case mari”, meniu de lux și muzichie pe măsură. 

Dar miezul nopții a adus și o surpriză de proporții. Conform unor surse din anturajul lui Gipsy, acesta ar fi strâns toți bani primiți în plicuri și s-ar fi făcut nevăzut cu întreaga sumă. Firește, interlopul a fost chestionat cu privire la acest gest suprinzător numai că a oferit o explicație… antologică.

”Au venit la nuntă de obrazul meu, nu pentru fiul meu!”, ar fi spus Gipsy, considerând, în astfel de condiții, că suma strânsă la nunta fiului său i se cuvenea. Nunta s-a ”spart” după miezul nopții, conform acelorași surse, lăutarii ar fi rămas neplătiți, iar invitații au pornit, dezamăgiți, către casele lor.

 

Sursa foto: Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate