Doliu în lumea medicală. A murit Eugeniu Ilicea, fondatorul Societății Academice de Medicină a Familiei din România . „Mentor dedicat, un bun coleg și dascăl”

Doctorul Eugeniu Ilicea s-a stins din viață.

Doctorul Eugeniu Ilicea a murit
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Doctorul Eugeniu Ilicea, unul dintre cei mai cunoscuţi medici de familie din Constanţa, a decedat pe 5 noiembrie, la vârsta de 78 de ani. El a fost membru fondator şi vicepreşedinte al Societăţii Academice de Medicină de Familie din România și timp  de 15 ani a fost cadru didactic la Facultatea de Medicină.

În urma decesului comunitatea universitară și-a exprimat regretul pentru dispariția specialistului, dar și admirația față de acesta.  „Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului colegului nostru, prof. univ. dr. Eugeniu Ilicea, cadru didactic titular în cadrul Facultăţii de Medicină, timp de 15 ani, începând din 1996, şi profesor asociat până în anul 2018. 

Citeste si: Doliu în lumea medicală. Un asistent medical de la Spitalul Judeţean Brăila a fost răpus de coronavirus. Avea doar 51 de ani

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Doliu în muzica românească. Silviu Huțanu a fost răpus de coronavirus, la 37 de ani. Artistul și-a dat ultima suflare în secția ATI a Spitalului de Neurochirurgie din Iași. „Prea mulți oameni nevinovați au murit”

Domnul profesor Ilicea a fost membru fondator şi vicepreşedinte al Societăţii Academice de Medicină de Familie din România, numele său reprezentând, astăzi, un reper în înfiinţarea şi dezvoltarea specialităţii de Medicină de Familie din ţara noastră”,  a transmis comunitatea academică a Universităţii „Ovidius” din Constanţa.

„Un mentor dedicat, un bun coleg şi dascăl”

Comunitatea academică a Universităţii „Ovidius” din Constanţa îi mulțumește lui Eugeniu Ilicea pentru activitatea sa în cadrul UOC. „Pentru aportul deosebit adus evoluţiei acestei discipline, pentru numeroasele articole, studii şi publicaţii ce au vizat-o, pentru generaţii de studenţi şi rezidenţi, cărora le-a călăuzit paşii cu pasiune şi determinare, în cei 22 de ani de activitate în cadrul UOC, domnul profesor Ilicea va rămâne în amintirea noastră ca un mentor dedicat, un bun coleg şi dascăl.

Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate şi tuturor celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a mai transmis comunitatea academică. 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cazul Dani Mocanu! Ce se întâmplă, de fapt, cu manelistul după ce și-a anunțat retragerea! Declarații EXCLUSIVE

De data aceasta a nimerit? Ce predicție a făcut Carmen Harra înainte de alegerile din SUA

Gest fără precedent! Klaus Iohannis e implicat! Răzvan Botezatu i-a dat ”fatala”

Selly, pus la punct de către Lucian Mîndruță: „Ipocrizia unui băiat care mai ieri dădea lecții sistemului de învățământ românesc”

Vor primi SUPER mulți bani de la stat! Trebuie să depună cerere până pe 15 mai. Cine va beneficia

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Coreea de Nord, demascată. Au pregătit lumii cel mai mare coșmar din istorie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies