Doliu în lumea muzicală. A murit compozitorul Michael James Ryan, cunoscut ca Busbee

Compozitorul nominalizat la premiile Grammy Michael James Ryan, cunoscut ca Busbee, care a colaborat pe parcursul vieţii cu artişti precum Maren Morris, Keith Urban, Pink şi Shakira, a decedat duminică, la vârsta de 43 de ani, potrivit variety.com.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Potrivit unei persoane apropiate artistului, Busbee a fost diagnosticat în vară cu glioblastom, o tumoare cerebrală, şi urma un tratament medical.

Michael James Ryan era celebru pentru piese precum "My Church", "Pink's Try", interpretate de Maren Morris, "H.O.L.Y.", cântată de Florida Georgia Line, şi "Fighter", a muzicianului Keith Urban, soţul actriţei Nicole Kidman, relatează Mediafax.

Busbee semnase contracte cu Warner/Chappell Music şi Red Light Management. Compania sa, Altedena, se află sub umbrela companiei Warner Records.

fara descriere

"L-am pierdut pe Busbee, un prieten drag, un partener de afaceri prin Altedena, compania lui, şi un om cu una dintre cele mai creative minţi din industria muzicală. Bunătatea şi moştenirea lui nu vor fi uitate niciodată, iar inimile şi rugăciunile nostre se îndreaptă către familia lui, care trece printr-o perioadă foarte dificilă", a declarat directorul general al Warner Records, Aaron Bay-Schuck.

Busbee şi-a petrecut copilăria în San Francisco şi s-a mutat în Los Angeles în anul 2000, la vârsta de 24 de ani. Acolo a început să lucreze în industria muzicală, asistând producători precum Eric Valentine. Acesta i-a spus lui Busbee că vocaţia lui este aceea de producător în industria muzicală. În anul 2012, Busbee a contribuit la producerea piesei "Try", interpretată de Pink, care a ajuns pe prima poziţie în topurile americane.

Busbee a produs 11 din cele 15 piese ale albumului "Girl", al lui Maren Morris, lansat în luna martie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate