Doliu în lumea muzicii! Un artist celebru a murit în somn!

Mike Taylor, membru al cunoscutei trupe "Walk off the Earth" a murit azi-noapte, în somn. Membrii trupei au confirmat decesul şi au transmis că moartea s-a produs "din cauze naturale".

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Mike Taylor, cunoscut ca "Tipul cu barbă", era clăpar şi solist vocal în formaţia "Walk off the Earth".

"Anunţăm cu tristeţe profundă faptul că fratele nostru iubit şi membrul trupei noastre, Mike <Tipul cu barbă> Taylor a încetat din viaţă. Mike avea o dragoste pentru o viaţă care nu putea fi egalată şi o dorinţă de a dărui ieşită din comun.

A părăsit această lume liniştit, din cauze naturale, noaptea trecută, în somn. Suntem alături de cei doi copii ai săi, pe care i-a adorat mai mult decât pe oricine în lume. Cerem intimitate pentru familia lui în aceste momente de încercare", a transmis trupa Walk off the Earth.

Walk off the Earth a ajuns o trupă celebră în 2012, atunci când a realizat un cover al celebrei melodii "Somebody That I Used to Know". Coverul formaţiei lui Mike Taylor a adunat nu mai puţin de 185 de milioane de vizualizări pe YouTube. 

Formaţia a realizat şi alte cover-uri cu succes, printre care cel după "Girls Like You" (Maroon 5), "Shape of You" (Ed Sheeran) sau "Hello" (Tap Dance). Printre piesele originale cunoscute se numără "Summer Vibe" sau "Rule The World".

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în lumea cinematografică! O actriţă cunoscută a murit în somn

Doliu în România! Un celebru campion de raliu a murit

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

SUTE DE MII de români vor să se vaccineze! Înscrieri masive în doar două zile

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Noul sezon „Survivor România” sparge audiențele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies