Stiri

Doliu în lumea politică! Un deputat PSD a pierdut lupta cu viaţa după ce fusese diagnosticată cu cancer

Adelina Coste, deputat PSD de Bihor, s-a stins din viaţă în noaptea de sâmbătă spre duminică, după luni de zile de suferinţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Doliu în lumea politică! Un deputat PSD a pierdut lupta cu viaţa după ce fusese diagnosticată cu cancer


Conform Bihoreanul, Adelina Coste fusese diagnosticată cu cancer, iar în ultimele zile se simţea tot mai rău, fiind  internată la Centrul Oncologic din Oradea. Noaptea trecută, deputatul a pierdut lupta cu boala necruţătoare.
 


Colegii Adelinei Costea din PSD Bihor plâng dispariţia acesteia. „O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Vestea trecerii în lumea celor drepţi a scumpei noastre colege şi prietene Adelina Coste m-a îndurerat profund. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu s-o odihnească!”, a scris pe Facebook şi deputatul PSD de Bihor Ioan Sorin Roman.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune