Doliu în lumea sportului românesc! A murit unul dintre cei mai importanți antrenori

Este doliu în lumea sportului din România. Constantin Nourescu s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani.

Autor: A.V.

Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai importanţi antrenori ai atletismului românesc, a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 85 de ani. Informaţia a fost confirmată de Ministerul Tinereului şi Sportului, printr-o postare pe pagina de Facebook.

Citeste si: Are 28 de ani și încinge mințile bărbaților! Cine este Ștefania, bruneta care ”rupe” barierele frumuseții

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Printre cele mai mari performanţe obţinute cu sportivii pe care i-a format şi crescut se numără o medalie olimpică de aur şi un titlu de campion mondial.

”Ministrul Tineretului şi Sportului şi echipa MTS deplâng dispariţia antrenorului emerit Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai titraţi şi mai longevivi tehnicieni din atletismul românesc.

Citeste si: Anunț pentru București! Un bărbat umblă pe străzi, după ce a furat dintr-un cabinet stomatologic. Poliția încă îl caută

A lucrat vreme de un sfert de secol în clădirea noastră de pe Vasile Conta, care a fost ca a doua lui casă şi a obţinut în cariera sa de antrenor cele mai importante succese posibile în sport: medalia olimpică de aur şi titlul de campion mondial. Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată în comunicatul MTS, potrivit Mediafax.

Sursă: hotnews.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies