Doliu în muzica populară. Privighetoarea Banatului trece prin momente critice!

Interpreta de muzică populară din Banat, Liliana Savu, a suferit un accident tragic de mașină. Ea se află în stare foarte gravă, iar soțul ei a murit.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Liliana Savu se află la un spital din Ungaria, în stare foarte gravă. Soțul artistei a decedat, informează evz.ro.

Accidentul rutier a avut loc în timp ce Liliana Savu se îndrepta alături de soțul ei, Liviu Badea, spre Germania. Tragicul eveniment s-a petrecut pe o autostradă din Ungaria.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu certitudine cum s-a produs tragicul accident rutier. Apropiații familiei ar fi deja în drum spre Ungaria pentru a prelua trupul neînsuflețit al lui Liviu Badea și pentru a afla care este starea de sănătate a artistei.

A mai murit o cântăreaţă de muzică populară! "Drum lin printre stele!"

În luna ianuarie, o îndrăgită cântăreață de muzică populară, Elena Ionescu-Cojocaru, a murit.

Elena Ionescu-Cojocaru a decedat la vârsta de 68 de ani. Artista avea grave probleme cardiace. Elena Ionescu-Cojocaru îşi dedicase toată viaţa muzicii. Cânta muzică populară, era profesoară şi a înfiinţat şi coordonat grupurile pentru elevi "Altiţe dobrogene" şi "Fiii Dobrogei".

O fostă elevă a regretatei artiste de muzică populară Elena Ionescu-Cojocaru a postat pe Facebook un mesaj înduioşător.

"Dumnezeu să o odihnească pe cea care ne-a îndrumat paşii pe acest drum al muzicii populare! Un om bun, un profesor excelent, o mamă pentru toţi elevii ei! Drum lin printre stele, doamna profesoară Elena Ionescu Cojocaru! Regrete eterne! Dumnezeu să o odihnească in pace”, a scris o elevă a Elenei Ionescu-Cojocaru. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate