Doliu în muzica românească! Vestea a venit ca un trăsnet pentru fanii artistei

Este doliu în muzica românească! Vestea morții artistei a venit ca un trăsnet pentru fanii ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Lumea muzicii din România a mai suferit o mare pierdere. Compozitoarea Cornelia Tăutu s-a stins din viață duminică, în Germania, relatează clasicradio.ro.

Artista a devenit cunoscută ca și creatoare de muzică de film, printre coloanele sonore semnate de ea aflându-se Moromeții, Dumbrava minunată și Drumul câinilor. Ea a mai compus muzică de teatru, piese simfonice, camerale și corale.

Citeste si: Scandal monstru la Puterea Dragostei! Raluca, acuzată de Deea că nu i s-a făcut rău pe bune, ci a jucat teatru! Ricardo, reacție violentă

Citeste si: Experiment „anti-plagiat” la „Bravo, ai stil!”. Banuite de jurati ca ar apela la ajutorul unor stilisti, concurentele vor avea parte de noi provocari!

Citeste si: Simona, mărturisire cutremurătoare la Puterea Dragostei! Tatăl ei a murit atunci când ea avea 11 ani! Ce s-a întâmplat după aceea

Cornelia Tăutu s-a născut pe 10 martie 1938, la Odorheiu Secuiesc din județul Harghita. A studiat Conservatorul la București și a fost eleva unor nume mari precum Mihail Jora, Aurel Stroe și Emilia Comișel.

După ce a absolvit cursurile facultății, artista a primit postul de cercetător științific la Institutul de Etnografie și Folclor Constantin Brăiloiu din București.

sursa foto: clasicradio.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: