Stiri

Doliu în muzică! Un artist celebru a murit la 56 de ani

Warrel Dane, artistul care a făcut istorie cu Sanctuary şi Nevermore, s-a stins din viaţă în Sao Paulo, Brazilia, la vârsta de 56 de ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Doliu în muzică! Un artist celebru a murit la 56 de ani
 
Acesta se află în America de Sud pentru a definitiva al doilea său album solo, însă la un moment dat s-a prăbuşit şi a murit.
 
„A murit în timpul nopţii. A suferit un atac de cord”, a declarat Moraes pentru publicaţia UOL. „Se afla în apartamentul închiriat pe durata înregistrărilor pentru viitorul album. Am efectuat un masaj cardiac până când au venit cei de la Mobile Emergency Care Service. Ei au venit destul de repede, dar din păcate Dane deja murise. Sănătatea lui era deja slăbită din cauza diabetului şi problemelor cu alcoolul”.
Formaţia Nevermore s-a despărţit în 2011, atunci când chitaristul Jeff Loomis şi bateristul Van Williams au anunţat plecarea din trupă, din cauza unor diferenţe personale cu Dane şi basistul Jim Shepperd. Mai târziu, Dane a descris Nevermore într-un interviu ca fiind „cea mai mare formaţie pe care alcoolul a distrus-o”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune