Doliu în PSD! Un important lider a murit de infarct

Laurențiu Hălmăgean, fost președinte al organizației municipale a PSD Arad, a murit, în noaptea de luni spre marți, în urma unui infarct, la vârsta de 43 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Laurențiu Hălmăgean a condus timp de un an organizația municipală a PSD Arad. În noaptea de luni spre marți, bărbatul a murit, în urma unui infarct. „Din păcate, a murit, Dumnezeu să-l ierte, a făcut infarct azi-noapte, avea 43 de ani", a declarat, marți, corespondentului Mediafax, deputatul PSD Florin Tripa.

Laurențiu Hălmăgean avea 43 de ani, iar în perioada 2011 - 2012 a fost președinte al organizației municipale PSD Arad. De asemenea, acesta a ocupat, în trecut, și funcția de director adjunct al Casei de Pensii Arad. Laurențiu Hălmăgean era căsătorit și avea doi copii.

Sursa foto: specialarad.ro

Un alt membru PSD a murit recent

Vasile Călini, consilier local din Slatina, a fost găsit mort în propria locuință. El ar fi încetat din viață noaptea trecută, din pricina unui infarct.

Politicianul PSD împlinise 55 de ani cu doar câteva zile în urmă, pe data de 8 iulie.

„O tragedie! În urmă cu puţin timp am aflat despre decesul colegului nostru. Îmi exprim regretul pentru dispariţia atât de timpurie. Condoleanţe familiei!”, a declarat Emil Moţ, primarul din Slatina, citat de gazetanoua.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: