Doliu în sportul românesc și în cel din întreaga lume! A murit Chester Williams, o legendă a rugby-ului! A antrenat în România

Fostul rugbyst sud-african Chester Williams, campion mondial cu naționala "Springboks" în 1995 şi fost antrenor al echipei Timişoara Saracens, a decedat vineri.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Potrivit digisport.ro, Chester Williams s-ar fi stins din viață din cauza unui presupus atac de cord.

''Chester a fost un adevărat pionier al rugby-ului sud-african, iar performanţele sale la Cupa Mondială din 2015... vor fi înscrise pentru totdeauna în inimile şi minţile iubitorilor rugby-ului'', a declarat Mark Alexander, şeful federaţiei sud-africane de rugby.

Chester Williams a cucerit Cupa Mondială la Rugby în 1995 cu reprezentativa Africii de Sud. Cunoscutul jucător de rugby a fost portretizat în filmul "Invictus", în acțiunea peliculei președintele sud-african Nelson Mandela, interpretat de Morgan Freeman, având chiar o discuție cu Chester și spunându-i cât de mândri sunt sud-africanii de el.

Chester Williams a antrenat Timișoara Saracens

Chester Williams a antrenat-o pe Timișoara Saracens, preluând echipa în ianuarie 2012 şi ducând-o la câștigarea campionatului. A fost primul titlu pentru o formație de rugby din Banat după o pauză de 40 de ani. Williams, care a fost o scurtă perioadă şi director tehnic la Dinamo, a pregătit în trei rânduri echipa de rugby din Timişoara.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate