Doliu în televiziune! Prezentatoarea meteo a murit mult prea devreme

O prezentatoare meteo de la BBC a murit.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Dianne Oxberry, prezentatoarea rubricii meteo de la postul BBC a încetat din viaţă. Vedeta avea doar 51 de ani şi ocupa postul care a făcut-o celebră de mai bine de 24 de ani. Ea  murit joi într-un spital din Manchester după o scurtă luptă cu o boală nemiloasă, cancerul. 
 
Colegii aflaseră în urmă cu scurt timp că prezentatoara era bolnavă şi au fost devastaţi să afle vestea morţii ei. Niciunul dintre apropiaţi nu se aştepta ca boala să o doboare atâ de curând. 
 

 

 
Dianne era căsătorită cu un operator pe nume Ian Hindle şi avea doi copii cu acesta. „A fost o soţie şi o mamă extraordinară, care s-a bucurat de viaţă din plin. A fost o inspiraţie pentru toţi cei care au cunoscut-o şi au iubit-o, dar şi pentru cei care au urmărit-o la televizor şi au primit-o în fiecare seară în casele lor ca şi cum ar fi făcut parte din familie. 
 
 
Lasă un gol imens în vieţile noastre dar, pentru că a fost o persoană cu adevărat remarcabilă, va trăi pentru totdeauna în inimile noastre. Eu şi copiii îi vom simţi lipsa mai mult decât îşi poate imagina oricine”, a declarat soţul ei, conform The Guardian. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: