Vedete

Doliu în televiziune! Prezentatoarea meteo a murit mult prea devreme

O prezentatoare meteo de la BBC a murit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Doliu în televiziune! Prezentatoarea meteo a murit mult prea devreme icon photo
 
Dianne Oxberry, prezentatoarea rubricii meteo de la postul BBC a încetat din viaţă. Vedeta avea doar 51 de ani şi ocupa postul care a făcut-o celebră de mai bine de 24 de ani. Ea  murit joi într-un spital din Manchester după o scurtă luptă cu o boală nemiloasă, cancerul. 
 
Colegii aflaseră în urmă cu scurt timp că prezentatoara era bolnavă şi au fost devastaţi să afle vestea morţii ei. Niciunul dintre apropiaţi nu se aştepta ca boala să o doboare atâ de curând. 
 
 
Dianne era căsătorită cu un operator pe nume Ian Hindle şi avea doi copii cu acesta. „A fost o soţie şi o mamă extraordinară, care s-a bucurat de viaţă din plin. A fost o inspiraţie pentru toţi cei care au cunoscut-o şi au iubit-o, dar şi pentru cei care au urmărit-o la televizor şi au primit-o în fiecare seară în casele lor ca şi cum ar fi făcut parte din familie. 
 
Doliu în televiziune! Prezentatoarea meteo a murit mult prea devreme
 
Lasă un gol imens în vieţile noastre dar, pentru că a fost o persoană cu adevărat remarcabilă, va trăi pentru totdeauna în inimile noastre. Eu şi copiii îi vom simţi lipsa mai mult decât îşi poate imagina oricine”, a declarat soţul ei, conform The Guardian. 
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune