Doliu la Casa Albă. A fost răpus de coronavirus. Vestea care a șocat toată America

Doliu la Casa Albă. A murit unul dintre cei mai longevivi angajați, răpus de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

 Doliu la Casa Albă. A fost răpus de coronavirus. Vestea care a șocat toată America


In articol:

Doliu la Casa Albă. Unul dintre cei mai longevivi angajați, care a lucrat pentru 11 președinți, Wilson Roosevelt Jerman a murti la vârsta de 91 de ani din cauza coronavirusului.

A murit unul dintre cei mai longevivi angajați ai Casei Albe

Fost majordom al Casei Albe, Wilson Roosevelt Jerman, a fost infectat cu temutul virus COVID-19, iar din cauza vârstei înaintate și a mai multor afecțiuni de care suferea, corpul acestuia nu a mai rezistat și și-a dat ultima suflare. Decesul acestuia a fost anunțat de nepoata lui, care a transmis un mesaj emoționant.

Citeste si: Probleme grave pentru Simona Gherghe. Vedeta a făcut anunțul îngrijorător. Are legătură cu copiii ei

Citeste si: Arhiepiscopul Tomisului, anunț important pentru credinciși: Slujba de Înviere se va ţine de Înălţare

Citeste si: Alina Ceușan a dezvăluit toate secretele din Asia! Cum au reușit blondele să arate bine mereu

fara descriere

„A fost autentic. A fost un bărbat liniștit, dar dur. Foarte generos, niciodată necăjit. A spus întotdeauna că a trăit o viață binecuvântată. S-a stins pe 16 mai”, a declarat nepoata sa, Shanta Taylor Gay, pentru CNN.

Wilson Roosevelt Jerman a fost unul dintre cei mai longevivi angajați ai Casei Albe. El și-a început activitatea la Casa Albă în anul 1957 și a rămas acolo până în 2012. De-a lungul carierei sale a servit 11 președinți americani. 

 

A început să lucreze la Casa Albă în 1957 sub președintele Dwight D. Eisenhower, în calitate de curățător. Ulterior a fost promovat majordom sub fostul președinte John F. Kennedy, promovare care a avut loc grație fostei prime doamne Jacqueline Kennedy Onassis, informează presa străină.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate