Doliu la Puterea dragostei! Philip a făcut anunțul tragic, chiar în Vinerea Mare: „Frățiorul meu...”

Vedete

Doliu la Puterea dragostei! Philip a făcut anunțul tragic, chiar în Vinerea Mare: „Frățiorul meu...”

Philip de la Puterea dragostei este în doliu! Anunțul trist făcut în urmă cu puțin timp.

Albu Philip, unul dintre cei mai cunoscuți concurenți de la Puterea dragostei, este în doliu! Fostul concurent a făcut un anunț trist pe contul său de Instagram. Chiar în Vinerea Marea, Philip a anunțat că o persoană foarte dragă lui s-a stins din viață. El a postat la Instastory un videoclip cu bărbatul care nu se mai află printre noi, pe care Philip l-a numit „frățiorul” său. Cei doi ar fi avut o relație foarte apropiată de prietenie, motiv pentru care fostul concurent de la Puterea dragostei l-a considerat ca parte din familia lui. 

„Dumnezeu să te odihnească în pace, frățiorul meu... O să fii cel mai frumos înger dintre toți. Te iubesc, să nu uiți asta!”, este mesajul emoționant postat de Albu Philip de la Puterea dragostei, la Instastory.

Philip și Berna de la Puterea dragostei s-au despărțit definitiv! Anunțul făcut chiar de blondină

Philip și Berna au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea dragostei. Cei doi aveau planuri mai pentru viitor, iar Philip a cerut-o pe blondină în căsătorie în timp ce se aflau la pe malul Bosforului, în Istanbul.

De la încheirea emisiunii, relația lor a trecut prin multe momente dificile, prin împăcări și despărțiri. De data aceasta, ruptura dintre ei pare să fie definitivă. Berna de la Puterea dragostei a postat un mesaj dur la secțiunea de stories de pe Instagram, unde și-a rugat urmăritorii să nu o mai asocieze cu fostul ei iubit. Fanii au fost șocați de această veste. 

Citeste si: Philip de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Berna pentru ”Beyonce” a lui Nicolae Guță?! În ce ipostaze controversate s-au filmat

„Vă rog din suflet să nu mă mai asociați cu Philip pentru că eu cu el nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată. Vă mulțumesc”, a scris Bernadette pe pagina sa de Instagram.

puterea dragostei
Philip și Berna de la Puterea dragostei s-au despărțit definitiv [Sursa foto: Instagram]