Doliu pentru Corina Chiriac de sarbatori: "A murit in preajma Craciunului"

Corina Chirica este o artista desavarsita, dar si o persoana extrem de sufletista. Recent, cantareata s-a aratat afectata de pierderea unui om simplu, dar care a inspirat-o mereu prin atitudinea lui.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Mai exact, este vorba de un om al strazii, prezent de ani buni in cartierul in care locuieste si Corina Chiriac, un om a carui poveste de viata a emotionat-o in permanenta pe artista.
In amintirea lui, Corina Chiriac a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook. (Corina Chiriac chiar e singura pe lume! "Nu mai am parinti, nu mai am sot, nu am copii, nu am nepoti, nu am caine)
"Dragi prieteni, am nevoie de câteva rânduri pentru a pomeni pe cineva.

A murit Ion, pe care îl ştiam de ani şi ani de zile la uşa supermarketului. Deşi un om al străzii, Ion nu cerşea, nu agasa niciodată cu nimic. Se oferea să te ajute cu sacoşele până la maşină, lua bănuţii primiţi fără să se uite la ei şi îi îndesa în buzunare. Cu timpul, mai multe doamne singure îl chemau să transporte căruciorul cu cumpărături până acasă. A lucrat în spatele magazinului la marfă şi a primit chiar cheia unei magazii în care sp doarmă pe vreme rea. Ion, omul străzii, cel singur pe lume, îşi făcuse cu felul lui săritor şi zâmbetul lui plăcut, o familie la noi în cartier.

Toţi îl ştiam, toţi aveam nevoie de el. Primavara, îmi făcea cadou un mărţişor, iar iarna mă ajuta la spart cu târnăcopul gheaţa de pe trotuar. Acum vreun an şi ceva, se pripăşise la uşa aceluiaşi magazin o falsă cerşetoare tânară ,prefacută şi foarte şmecheră.
Bietul Ion s-a îndîăgostit lulea, pentru prima oara in jurul vârstei de 50 de ani. „Mă însor „donşoara” Corina „, îmi spunea fericit….

Şmechera l-a amăgit că-l iubeşte şi ea, că-l va lua de bărbat şi-i va oferi un cămin pe care nu l-a avut niciodată… Iar Ion s-a pus pe muncă… s-a bărbierit, s-a dus la baie, s-a îmbrăcat în fine haine noi … Când a adunat mai bine de 30 milioane vechi, i-a dat femeii ca să aranjeze viitoarea lor casă şi n-a mai văzut nici femeie, nici bani, iar despre casă,
cămin sau familie …nici vorbă!

Desigur, femeia a dispărut cu bani cu tot. „Trebuia să-mi spună că vrea bani … nu să mă mintă că mă iubeşte ! Îmi spunea. n-a bârfit ,n-a vorbit-o de rău, n-a blestemat. Doar a înlocuit mâncarea cu suc plin de vodcă saniuţă cu suc de portocale. Şi a băut până i s-a perforat stomacul.

A murit în preajma Crăciunului, iar eu am aşteptat să văd dacă-l mai regretă şi altcineva în afară de mine.
Da, îl regretă multă lume. Pe locul unde-l găseai permanent, acum sunt lumânări, flori, iar azi era o cafea şi un pahar cu vin. Cred cu adevărat că Ion a trecut cu bine Judecata de Apoi… Căci a trăit simplu şi cuminte încercările vieţii, fără să strângă din dinţi sau din pumni. Rămân la convingerea că viaţa, acest fabulos cadou, este în principal o continuă încercare şi funcţie de cum ne pregătim de marele examen, Judecata de apoi. Dum bun, prietene Ion. Dumnezeu să te ierte şi să şteargă orice lacrimă din ochii tăi. Roagă-te pentru noi, iar noi ne vom ruga pentru tine. Dumnezeu să te ierte, Ioane”
, a scris Corina Chiriac pe pagina sa de pe un site de socializare.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Ruxandra Garofeanu a murit. Este doliu în televiziunea din România - bzi.ro

Abonează-te pe

Citește și:

Sonia Ferrari, nepoata lui Nicolae Guță, își face implant fesier de 5.000 de euro! ”O să am fund de braziliancă”! S-a născut bărbat și a ivestit 50.000 de euro să devină...

Costi Ioniță este concurentul care a părăsit Survivor România 2021: ”Eu merg înainte. O să fac lucruri mărețe”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Luni 25 Ianuarie 2021: Situația financiară este una foarte bună pentru Gemeni

Doliu uriaș pentru Vlad Voiculescu! Pierdere dublă pentru ministrul Sănătății în doar câteva zile! Mesaj emoționant

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

A fost descoperit elixirul tinereții. Îmbătrânirea ar putea să fie un proces reversibil

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies