Doliu printre jurnaliști! Lucian Oprea s-a stins din viață, după ce în urmă cu 2 zile a postat pe Facebook!

Lucian Oprea s-a stins din viață dumincă seara, la vârsta de 70 de ani, în urma unui stop cardio-respirator

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Lucian Oprea
Lucian Oprea, cunoscutul jurnalist sportiv

"Din nefericire, o veste ingrozitor de tristă! Lucian Oprea, ziarist de exceptie, bun prieten de aproape o viata, a plecat din aceasta lume! Inmormatarea va avea loc maine, 1.09, la Cimitirul Straulesti 2, de la ora 12. Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei indoliate!", a fost mesajul care a șocat mass-media, postat de  Cristina Vladu, apropiată a familiei lui Lucian Oprea și colegă de breaslă.  

Lucian Oprea s-a lansat și în lumea bloggerilor, cu site-ul oprealuciansport.com cu care în anul 2017 a fost premiat de Asociația Presei Sportive Române.

"Nu numai că mă onorează, dar mă și bucură din plin, pentru că, după cum se vede, am crezut si, evident, cred în modificările esențiale pe care profesia noastră trebuie să le urmeze”, nota Lucian Oprea pe blog-ul său. Oprea a continuat: „am încercat sa fiu cât se poate de obiectiv în subiectivitatea obligatorie a unui om care a trăit cele mai frumoase momente ale sportului românesc, probabil irepetabile (la ‘sporturi’, începând cu JO din 1976, de la Nadia, la fotbal am prins din plin 1983, 1986 și ce a urmat după 1990), facând, totodată, o expunere de motive. Adică, vorba aia, ce mi-a venit cu blogul ăsta. La exact o lună de la ieșirea la pensie, în septembrie 2015, dupa 45 de ani și 11 zile de muncă, în vreo 15 mass-media, plus vreo 40-50 în colaborare, inclusiv în Japonia, Elveția, Franța, Bulgaria, Italia, SUA, am creat acest blog", povestea chiar Lucian Oprea.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Decizia neașteptată luată de Bianca Comănici după despărțirea de Livian! Unde a plecat fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Citeste si: Andreea Esca a postat cea mai intimă poză cu ocazia zilei de naștere a fiicei Alexia Eram. Poza este însoțită și de un mesaj extrem de emoționant

Citeste si: Un cântăreț mult-îndrăgit a fost părăsit chiar înainte să meargă în fața altarului! Povestea bărbatului este cu adevărat tristă

Urmăritorii lui Lucian Oprea sunt complet șocați de această veste, mai ales pentru că tocmai în urmă cu 2 zile a făcut o postare pe Facebook, iar totul prea în regulă.

„Nu-mi vine să cred... viața parcă-i un bliț... ieri postase...

Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște deplină...

Condoleanțe familiei ”, a fost mesajul unui prieten virtual al lui Lucian Oprea, lăsat la ultima postare a jurnalistului.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Talat Bulut, Halit, din “Pretul fericirii”, operat de urgenta

Ce a putut să facă Liviu Guță după ce a intrat în casă și a dat peste o femeie dezbracată. ”Am început să…”

Cea mai mare greșeală pe care o faci în viața ta! Lidia Fecioru avertizează că mulți picăm în această capcană și apoi vom avea enorm de suferit

Se destramă totul? Iulia Vântur tocmai ce a aflat că Salman Khan are o soție și doi copii care trăiesc într-o țară îndepărtată. Anunțul care a cutremurat toată India

Premierul Ludovic Orban: „Reluarea activităţii se va face de la 1 septembrie. Trebuie să adoptăm hotărârea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies