Doliu uriaș în România! A murit Carmen Ghibuțiu, soția cunoscutului jurnalist român Horia Ghibuțiu

E din nou doliu uriaș în România. Carmen Ghibuțiu, soția cunoscutului jurnalist român Horia Ghibuțiu, a murit.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Numeroase persoane au publicat mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook a lui Horia Ghibuțiu, după ce acesta le-a dat prietenilor virtuali vestea tragică.

Pe Carmen întâi n-am cunoscut-o. Întâi mi-a povestit-o el. Horia. Iubitul și iubitorul ei. Soțul ei. Pe el l-am întâlnit la o țigară. Iar el vorbea despre ea. Eu plecasem deja în povestea lui despre ea și mi-o imaginam. Și mă bucuram de felul în care povestea mă trage pe mine înspre frumusețe când El vorbește despre Ea. Mă bucuram că ei doi există. Mereu știu când într-o poveste există de-adevăratelea El și Ea. Nu știu, am greșit, mereu simt.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Peste vreo două luni, am întâlnit-o pe Carmen. Era exact cum o povestea Horia. Atât de firească, de luminoasă, că mi-a trecut prin cap atunci că minunăția aia de femeie știe ceva ce noi, ceilalți muritori, nu știm. Că are ceva ce noi nu avem. Că poate ceva ce noi nu putem. Și el este la fel: știe, are, poate ceva ce te face nu să-l saluți, ci să te înclini în fața lui. Poate de-aia ei doi nu sunt doar El și Ea, ci sunt Amândoi.

Azi, Carmen a plecat. N-am știu până azi cât de aproape îmi e ea de inimă, nu am fost apropiate în mod manifest. Doar ne făcea mare plăcere când ne întâlneam. Niciuna dintre noi nu ascundea asta. Azi însă, când am aflat că Ea nu mai este aici, plânsul meu țâșnit ca gheizerul mi-a spus că inima mea o iubește pe Carmen. De mult. Pentru mereu. Care mereu începe azi. <3", a scris, foarte frumos, Ana Barton după decesul lui Carmen Ghibuțiu.

Horia Ghibuțiu este un jurnalist cu peste 20 de ani de experiență în mass-media din România. În prezent este producătorul emisiunii "Morning Glory", pe care o realizează Răzvan Exarhu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Președintele României, Klaus Iohannis, și Președintele SUA, Donald Trump, au adoptat o declarație comună în urma întâlnirii lor

Nuntă făcută în secret! Actorul Dwayne Johnson și Lauren Hashian au spus ”DA!” după 12 ani

Ultimă oră! Ce se întâmplă cu oasele găsite în liziera de lângă casa criminalului din Caracal

O nouă tragedie pe șosea. A murit după ce mașina lui a intrat într-un cap de pod!

Accident în Covasna! Trei persoane s-au stins din viață, iar alte două sunt în stare gravă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies