Doliu uriaș pentru un fotbalist celebru! Fiica lui a murit, răpusă de cancer

Un fotbalist celebru trece prin cea mai mare tragedie. Fiica lui în vârstă de doar 29 de ani a murit după o luptă cu o boală nemiloasă, cancer.

Autor: M.B.

In articol:

Eugen Vodă, fostul portar al Universității Craiova, a suferit cea mai mare pierdere din viața lui. Ioana Victoria, fiica lui, avea doar 29 de ani când s-a stins din viață. Tânăra suferea de cancer la umăr și a decedat în Copenhaga, acolo unde era angajată în administrația capitalei daneze.

„Fata a resimțit la început niște dureri, care apoi s-au acutizat și, la un control amănunțit, a venit diagnosticul dur. Asta se întâmpla prin toamna anului trecut", au povestit apropiați ai lui Eugen Vodă, pentru GSP.

Citeste si: Cutremur în România! S-a întâmplat miercuri noaptea a fost cel mai mare din ultima perioadă. Specialiștii sunt în alertă și anunță un seism major

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Cum se îmbracă Maria Constantin atunci când se duce la Facultate! Cântăreaţa a fost la cursurile de canto într-o ţinută de jogging! FOTO

Citeste si: Fostul iubit al Vicăi Blochina dă de pământ cu ea! Noi dezvăluiri scandaloase: „Era cu mine în mașină și l-a sunat pe [email protected]#$ții ei. Dacă era altul în locul meu cred că o bătea”

Fiica fotbalistului nu a putut fi salvată

În ciuda eforturilor făcute de către părinții Ioanei și de către medicii oncologica, ea nu a putut fi salvată de la moarte.

Forma de cancer de care ea suferea era una extrem de rară și foarte agresivă.

Conform sursei mai sus citate, medicii se așteptau ca singura fiică a fostului portar de la Universitatea Craiova să înceteze din viață și îi avertizaseră pe părinți că nu îi pot salva fiica. Ultimele săptămâni au fost îngrozitoare pentru Eugen Vodă și soția lui, care nu știau ce să facă pentru a o ține pe tânără în viață.

Au ajuns chiar și să apeleze la medici foarte renumiți de la noi din țară, ei fiind stabiliți de aproape 20 de ani în Insulele Feroe, dar răspunsurile pe care le-au primit din partea specialiștilor de la noi nu au fost deloc favorabile. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies