Stiri

Donald Trump ameninţă Mexicul: "Voi apela la armata americană"

Preşedintele american Donald Trump a ameninţat Mexicul, transmiţându-le vecinilor SUA că va închide graniţele dacă migraţia nu va fi stopată.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Donald Trump ameninţă Mexicul: "Voi apela la armata americană"

„Trebuie să cer în termenii cei mai puternici Mexicului să stopeze acest asalt – şi dacă nu o poate face, voi apela la armata americană şi vom închide frontiera de sud!”, a avertizat Donald Trump într-o postare pe Twitter.

„Asaltul asupra ţării noastre la frontiera noastră de sud, inclusiv de elemente criminale şi drogurile care curg, sunt mult mai importante pentru mine, ca preşedinte, decât comerţul”, a explicat ulterior preşedintele SUA într-un alt mesaj pe reţeaua de socializare.

Politica anti-imigraţie a fost una dintre cele mai importante idei din campania prezidenţială a lui Donald Trump. Avertismentul lui Trump la adresa Mexicului vine cu trei săptămâni înaintea alegerilor legislative. Trump i-a criticat pe adversarii democraţi, susţinând că aceştia sunt responsabili pentru "legile slabe" americane în această privinţă. Totodată, Trump a susţinut că democraţii vor deschiderea frontierelor americane.

Şeful diplomaţiei americane, Mike Pompeo, se află astăzi şi mâine într-o vizită oficială în Panama şi Mexic.

Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune