Donald Trump, președintele Americii: „Pandemia de coronavirus din SUA ar putea dura până în iulie sau august”

Donald Trump, președintele Americii, crede că pandemia de coronavirus din SUA ar putea dura până spre sfârșitul verii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Donald Trump, președintele Americii, le-a trasnmis reporterilor că el crede că pandemia de coronavirus ar putea dura mai mult decât ne așteptăm. „Ar putea dura până în iulie, august, ceva de genul”, a fost liderul de la Casa Albă, conform informațiilor furnizate de Grupul Strategic de la Casa Albă.

În Statele Unite ale Americii au fost, până acum, depistate 4100 de cazuri de infectare cu coronavirus și 71 de persoane și-au pierdut viața.

Citeste si: Anunţul cutremurător al lui Garcea, care e afectat de coronavirus! Actorul Mugur Mihăescu e dărâmat: "Criza va fi una de proporții, cu efecte în cascadă”

Citeste si: Ce face Nicușor Dan în timp ce este izolat la domiciliu! Declarații EXCLUSIVE

Gigi Becali a făcut o donație considerabilă pentru „Matei Balș”, în plină pandemie de coronavirus

Gigi Becali a donat de multe ori de-a lungul anilor bani sau obiecte celor nevoiași, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care oameni sărmani se duc zilnic în fața vilei latifundiarului. Patronul FCSB a povestit că cei la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”  au luat legătura cu el pentru că, în plină pandemie de coronavirus, se confruntau cu lipsuri care le îngreunau munca.

fara descriere

”Cei de la „Matei Balș„ mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, a declarat Gigi Becali pentru Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate