Stiri

Donaţiile substanţiale primite de Călin Popescu Tăriceanu anul trecut, de la rude! Politicianul s-a îmbogăţit astfel cu peste 37.000 de euro | DEZVĂLUIRI

Despre Călin Popescu Tăriceanu se ştie că este unul dintre cei mai bogaţi politiceni. Dar, cum se spune că banul la ban trage, preşedintele Senatului a primit şi donaţii substanţiale de la rude.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Călin Popescu Tăriceanu este acuzat de corupţie de DNA, instituţie care a şi cerut, zilele trecute, Senatului să dea aviz de urmărire penală pentru politician.

Conform unui comunicat dat publicităţii joi de DNA, Călin Popescu-Tăriceanu este acuzat că ar fi primit indirect, în perioada 2007 - 2008, pe vremea când era premier, foloase materiale de aproximativ 800.000 de dolari de la o firmă austriacă.

În vreme ce procurorii anticorupţie îl acuză pe Tăriceanu că ar fi primit bani necuveniţi, averea preşedintelui Senatului a crescut prin donaţii de la rude. În ultima declaraţie de avere, publicată în vara acestui an, apar mai multe donaţii din partea rudelor, către copii, în euro, dolari şi lei. Astfel, aceştia au primit 33.206 euro, 13.762 de lei şi 1181 de dolari, în anul fiscal anterior.

Citeste CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol