LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Dorel Visan: "Serban Ionescu era un actor unic, care semana doar cu el insusi"

Dorel Vişan a declarat că Şerban Ionescu a fost "un actor unic, care nu semăna decât cu el însuşi", iar moartea sa reprezintă o pierdere mai ales pentru filmul românesc.

Distribuie pe:

fara descriere"Şerban Ionescu a fost un actor din generaţia foarte bine pregătită. Păcat că generaţia asta încet-încet dispare şi nu prea se ridică actori tineri suficienţi ca să le ia locul", a mai spus Dorel Vişan. Şerban Ionescu lasă un gol în special în filmul românesc. El va rămâne în teatrul şi în filmul românesc ca un actor cu contribuţii extraordinare. Una din ele este cea din 'Ion"", a spus Dorel Vişan pentru Mediafax.

Actorul şi-a amintit că l-a întâlnit pe Şerban Ionescu, cu care a colaborat doar în film, la un festival de teatru de la Timişoara. "Cred că era într-o piesă de Ion Băieşu... era foarte bun. Seara, am mers la o plimbare pe o stradă din Timişoara. El mă întreba care e calea să ajungă un actor cunoscut. I-am spus că în afară de talent este calea muncii. Şi uite că a ajuns acolo", a mai spus Dorel Vişan, adăugând că Şerban Ioneascu a fost "un actor unic, care nu semăna decât cu el însuşi".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate