Dorian Popa are de gând să-și schimbe numele din acte! Iată cum va fi strigat artistul de acum încolo

Totul a pornit de la o provocare a unui internaut! Dorian s-a conformat și a început demersurile pentru noul nume

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta


In articol:

Dorian Popa este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România. Este cunoscut în lumea mondenă ca fiind unul dintre cele mai energice, vesele și ambițioase personalități. Un lucru este clar despre el, atunci când își pune ceva în cap și face.

Recent, artistul a mărturisit că vrea să-și schimbe numele din buletin, iar vestea i-a șocat pe propriații acestuia, dar și pe fani. 

Totul a pornit de la o provocare 

Nu doar felul în care arată l-a ridicat pe culmile succesului, ci este apreciat și pentru calitățile sale artistice: actorie și muzică. De asemenea, acesta s-a remarcat cu replica „Hâtz”, fiind la început doar un tic verbal care a ajuns să devină un brand aducător de bani. Însă Dorian nu poate sta prea mult fără să facă ceva nou și să-și uimească fanii. 

Dorian Popa
Schimbarea numelui a pornit de la o provocare a unui fan [Sursa foto: Facebook]

Dorian Popa a ales să sărbătoreasca cei patru ani de activitate online acceptând o provocare incredibilă, la care toată lumea a crezut că glumește. Challenge-ul a venit chiar de la unul dintre fanii artistului, care îl urmărește și pe site-urile de socializare. Provocarea presupune ca Dorian Popa să-și schimbe numele actual din acte.

Fără a da înapoi sau a sta prea mult pe gânduri, acesta a început să facă demersurile necesare pentru a-și îndeplini provocarea. Artistul a devzăluit tot despre această întâmplare. 

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Ce a păţit Dan Chișu la câteva ore după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19 - bzi.ro

„Am pornit demersurile ca să zic aşa.

Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: "când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume",a povestit Dorian Popa

Care va fi noul nume al artistului 

Numele lui nu va suferi modificări drastice. A decis ca în acte să-l cheme Dorian „Hâtz” Popa. Acesta are toată susținerea chiar și din partea mamei și a iubitei, deja obișnuite cu caracterul spontan al artistului. 

Citeste si:Dorian Popa, strigăt de ajutor pe internet! Ce a pățit artistul: „A fost diagnosticată cu leucemie”

„Lumea mă ştie de Hâtz. Adică, nu ar fi ceva ieşit din comun. Copiii mi-au spus: "păi bine, dacă sărbătoreşti şi 2 milioane de subscriberi pe care îi vei împlini în curând şi 4 ani de Youtube, de ce nu mai faci challenge? Uite, îţi propun challenge-ul buletinului". Şi nu înţelegeam ce vrea să zică. De fapt, el nu se referea la schimbarea numelui, cât la adăugarea numelui Hâtz în buletin. (...) Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de Youtube, să mi se îndeplinească această dorinţă, care, repet, este conformă cu legea Babs şi cu mama mea sunt obişnuite cu nebunia mea”,a mai spus Dorian Popa. 

Sursa: AntenaStars.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Theo Rose, scandal cu Dorian Popa înainte de finala „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Fac glume cu familia mea moartă”

Theo Rose, prima reacție după scandalul cu Dorian Popa: „Am făcut o glumă pe care o face toată România”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iulia Albu a umilit-o pe Adelina Pestrițu

PRO TV vrea să dea o super lovitură! Ce pregătește postul de televiziune

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Imagini șocante la un Spital de Psihiatrie din România. O asistentă a fost înjunghită

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies