Dorian Popa isi face implant de par! Primele imagini cu cantaretul la clinica, pregatit de interventie!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Dorian Popa era nemultumit de aspectul podoabei sale capilare, asa ca a decis sa apeleze la un specialist. Artistul mereu atent cu imaginea lui a mers la o clinica din Bucuresti pentru un implant de par!
Pentru ca a vazut ca parul i s-a cam rarit, Dorian a apelat la o mica interventie care sa il faca sa se simta mai bine in pielea lui. Pe Facebook au aparut primele fotografii cu Dorian Popa la spital, pregatit de interventia menita sa ii readuca zambetul pe buze si un par mai bogat.

Dorian Popa era nemultumit de aspectul podoabei sale capilare, asa ca a decis sa apeleze la un specialist. Artistul mereu atent cu imaginea lui a mers la o clinica din Bucuresti pentru un implant de par! (Citeste si: Ce nu se stia despre parintii lui Dorian Popa! Cantaretul a facut dezvaluiri despre viata lui de familie: "Nu imi e rusine sa vorbesc despre asta")

fara descriere Pentru ca a vazut ca parul i s-a cam rarit, Dorian a apelat la o mica interventie care sa il faca sa se simta mai bine in pielea lui. Pe Facebook au aparut primele fotografii cu Dorian Popa la spital, pregatit de interventia menita sa ii readuca zambetul pe buze si un par mai bogat.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate