Dorian Popa, "tratament" cu săruturi de când s-a întors din Madagascar. Uite cum au fost surprinşi artistul şi iubita lui. VIDEO EXCLUSIV!

Dorian Popa şi iubita, sărut pasional la terasă. Cei doi sunt împreună de câţiva ani.

Autor: Lili Lascar

Dorian Popa este unul dintre cei mai iubiţi artişti din România. Tânărul este venerat de adolescentele de pe plaiurile mioritice, multe dispuse să facă orice pentru o întâlnire cu solistul.

Citeste si: Dorian Popa, din nou la spital, la nici trei săptămâni după opraţie! Ce se întâmplă cu artistul

Ei bine, domnişoarele şi doamnele ar trebui să ştie că inima cântăreţului este "dată" de câţiva ani, acesta având o relaţie foarte frumoasă cu Claudia Iosif, o brunetă superbă care a devenit de ceva timp designer vestimentar.

Chiar dacă Dorian a fost plecat mai multe luni, în ultimul an, să filmeze pentru diverse emisiuni de supravieţuire, peste hotare, ultima destinaţie fiind Madagascar, legatura celor doi este din ce în ce mai puternică.

Dorian Popa şi iubita, sărut pasional la terasă. Cântăreţul e topit după frumoasa Claudia.

De curând, frumoasa Claudia a spus chiar că ea şi solistul se gândesc să înfieze un copil, după ce-l vor face pe primul biologic.

Paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins pe cei doi îndrăgostiţi la un restaurant, la o întâlnire romantică. Artistul şi jumătatea lui au vorbit, şi au râs, dar mai mult s-au sărutat, semn că iubirea lor este cu adevărat intensă.

Cu un asemenea "tratament", e de înţeles că Dorian s-a recuperat foarte bine după intervenţia chirurgicală suferită în urmă cu două luni.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies