Dorina, o șoferiță de TIR, a trăit umilința vieții ei. Internată la spital, după ce a suferit un preinfarct la volan, patronul a chemat-o să predea camionul

O șoferiță româncă de TIR a fost umilită de patron, chiar pe patul de spital.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

O șoferiță româncă de TIR a fost umilită de patron, chiar pe patul de spital.


In articol:

Dorina, o tânăra șoferiță româncă, a fost la un pas de a-și pierde viața și chiar de a provoca o tragedie cu camionul, pe o autostradă din Germania. Româncei i s-a făcut rău la volanul camionului și brusc a suferit un preinfarct. Din fericire, Dorina a putut să oprească fără incidente pe autostradă, în zona orașului Dusseldorf din Germania. Chiar ea a cerut ajutor autorităților, fiind transportată la spital. Întregul incident, care se putea transforma într-o tragedie, a avut loc pe 18 septembrie. Povestea Dorinei a fost făcută publică de Ilie Matei "Omul Șoselelor", într-o postare pe Facebook.

Ulterior, românca a trăit clipe cumplite. Firma românească unde Dorina lucra a fost anunțată, însă patronii săi nu au fost interesați de starea angajatei lor. Deși Dorina se afla pe patul de spital, reprezentanții firmei au obligat-o să meargă personal să predea camionul unui coleg, care venise să termine cursa în locul ei. Pe de altă parte, spitalizarea, tratamentul și chiar întoarcerea în țară au fost plătite de Dorina.

Citeste si: Cătălin, un șofer de camion, condamnat la închisoare după ce a ucis o studentă, apoi i-a batjocorit cadavrul

Citeste si: Lavinia Pârva a vorbit deschis despre divorţ! Ştefan Bănică a aflat din presă - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de un câine pentru stăpânul lui! Patrupedul a sărit pe o ambulanță pentru a-și urma proprietarul până la spital

Șoferiță româncă de TIR, preinfarct în Germania, lăsată baltă de patroni

Povestea Dorinei a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce ”Omul Șoselelor”, Ilie Matei, a postat un mesaj pe Facebook."Pe dată de 18 septembrie se afla la volanul camionului în Germania pe autobandul A3 în apropiere de Dusseldorf. A simțit că i se face rău, dar probabil experiența și norocul au ajutat-o să nu producă un incident grav. După spusele polițiștilor germani a tăiat toate cele 3 benzi, ca apoi să reușească să revină miraculos pe banda de urgență oprind în condiții de siguranță camionul, proprietate a unei firme din Deva al cărei angajat era Dorina în acel moment. A fost transportată la spital, doctorii anunțând-o că a suferit un preinfarct. A fost anunțată firma imediat și primul lucru care aceștia au întrebat a fost dacă camionul sau marfă au fost deteriorate?

Mai mult de atât, femeia internată la secția cardiologie a spitalului din Koln a trebuit după primele ore de la internare să meargă să predea camionul colegului care venise să efectueze cursa în locul ei. Au urmat 5 zile de spitalizare, perioadă în care absolut nimeni din cadrul firmei nu s-a interesat de starea ei, aceasta trebuind la finalul celor 5 zile de internare să își achite spitalizarea și medicamentația din buzunar. Ca să fie meniul complet, inclusiv biletul către România și l-a plătit singură, firma neplătindu-i nici până la acest moment măcar diurnă pt cele 5 zile în care a fost internată“, scrie Ilie Matei “Omul Șoselelor“ într-o postare pe Facebook.

Dorina
Dorina[Sursa foto: Facebook]

Pe de altă parte, Dorina trebuie să meargă la psiholog, ședințe pe care le plătește tot ea. „În acest moment femeia urmează ședințe la un psiholog, cheltuielile salariale restante nefiind achitate și toate serviciile medicale și transportul către România plătit din buzunarul propriu. Aș vrea să întreb că om: Ce om are atâta suflet să își abandoneze angajatul într-un spital, lăsându-l de izbeliște ??

Femeia asta are un copil, dacă era mai rău de atât unde se ajungea? Îi momim să lucreze pt firmele noastre apoi îi abandonăm că pe animale când nu mai dau randament? Când au probleme medicale? Ce încredere să ai în angajatori când te tratează că pe o piesă de schimb? Vorbim de business care teoretic nu implică sentimente, dar aici vorbim despre un angajat sub contract care a fost abandonat, fără a i se plăti diurna, cheltuieli de spitalizare....tot ce a contat a fost dacă marfa și camionul sunt intacte", se arată în postarea lui Ilie Matei "Omul Șoselelor".

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată care este motivul pentru care Raluca vrea să divorțeze cât mai repede de Pepe!

ALERTĂ maximă granița României. Ungurii se revoltă! Vor bloca totul

S-a aflat adevăratul câștigător de la Ferma 2020! Nu este Augustin Viziru. Detalii incendiare

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, noi dezvăluiri despre tânărul din viața ei. Ce crede vloggerul despre trecutul ei: ”Părea că nu-l interesează”

Cătălin, un șofer de camion, condamnat la închisoare după ce a ucis o studentă, apoi i-a batjocorit cadavrul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies