Dorinta pe care si-a pus-o Aurelian Preda,cu lacrimi in ochi, anul trecut, de Revelion!

Moartea lui Aurelian Preda din urma cu cateva luni a indoliat lumea muzicii populare romanesti! Fire deschisa, comunicativa, mereu cu zambetul pe buze, indragitul interpret a fost regretat de toti cei cu care a lucrat, dar si de fanii sai.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereSurse apropiate artistului sustin insa ca el nu si-ar fi dorit sa plece atat de devreme dintre cei vii. Mai mult, se lupta cu maladia de care suferea si spera din tot sufletul ca Dumnezeu sa faca o minune in cazul lui.(intra sa vezi aici cu ce secret s-a dus in mormant cantaretul)

fara descriere“Aurelian nu si-a pierdut speranta pana in ultima clipa de viata. Imi amintesc ca imi spunea ca trebuie sa fie puternic pentru fata lui, Ana Maria. De altfel, anul trecut, inainte de Revelion, el s-a dus la Manastirea Dervent, unde, cu lacrimi in ochi, s-a rugat si apoi, si-a pus o dorinta. Ar fi vrut sa mai poata fi alaturi de ea macar doi ani, pana la majorat. Pe urma, cu siguranta, tanara s-ar fi descurcat mai bine. Insa, soarta a fost alta. El a murit mult prea devreme”, a dezvaluit un apropiat al lui Preda pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate