Doru Octavian Dumitru, scandal cu un cântăreț de manele care i-a spus că este ”zero”! Ce a răspuns actorul de comedie

Doru Octavian Dumitru s-a contrat cu un interpret de manele, care i-a spus că în prezent nu mai valorează nimic pentru televiziunile din România.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Doru Octavian Dumitru i-a dat o replică dură unui tânăr interpret de manele care i-a spus că nu mai are ce căuta la televiziune. ”Din păcate nu mai sunteți ”acomodat” timpurilor în care trăim. Din punctul meu de vedere, o legendă în anii trecuți, în prezent 0”, i-a scris Denis Petcu lui Doru Octavian Dumitru pe contul lui de socializare.

fara descriere

Actorul i-a dat lui Petcu un răspuns dur dar elegant. ”Denis Petcu... dacă te străduiești, poate până la urmă chiar poți să-ți vindeci răutatea. Încearcă să-ți petreci existența cu oameni care te văd mai puțin inteligent, mai puțin educat, mai puțin curajos, mai puțin matur, decât ești tu de fapt”, i-a scris Doru Octavian Dumitru lui Denis Petcu.

Citeste si: Ce face și cum arată azi Doru Octavian Dumitru! Actorul a ajuns la 62 de ani și încearcă încă să mai facă oamenii să râdă

Citeste si: Iti era dor de Doru Octavian Dumitru? Ce mai face comediatul! Arata senzational la 61 de ani! | Foto exclusiv

Citeste si: FOTO Ia uite cum mai arata Doru Octavian Dumitru! Are mai multe fire albe, dar e imposibil sa nu-l recunosti!

Doru Octavian Dumitru despre Denis Petcu: ”Nu îl comparați cu un bou”

În continuare au venit câteva zeci de comentarii care îl desființau pe Denis Petcu, iar unul dintre internauți l-a numit ”bou” pe cântăreț. ”Nu îl comparați cu un bou. Animalul nu are vină”, a punctat Dumitru.

fara descriere

Schimbul de replici a avut loc în contextul în care Doru Octavian Dumitru a postat pe contul lui de socializare un fragment din emisiunea la care a fost invitat în urmă cu o săptămână, prezentată de Dan Bittman și Andreea Marin.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate