Doru Todoruț, executat silit de fosta soție, pentru pensia alimentară a fetelor sale: „Mi-a luat toți banii din...”

Doru Todoruț a fost executat silit de fosta soție. Ce sumă trebuie să-i ofere solistul de la trupa DeepCentral lunar?

Doru Todoruț, executat silit de fosta soție
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Doru Todoruț, solistul de la trupa DeepCentral, a fost executat silit pentru pensia alimentară a celor trei fetițe. Cunoscutul artist și fosta lui soție, Rocsana Daliana, au divorțat în anul 2013, după cinci ani de relație. La rândul său, Doru Todoruț a decis să o dea în judecată pe mama fetițelor sale.

Potrivit spuselor sale, la sfârșitul anului trecut, Rocsana Daliana i-a luat toți banii din drepturile de autor. Solistul trupei DeepCentral se află printre artiștii care au fost afectați de pandemia de coronavirus. În acest moment, Doru Todoruț este nevoit să trăiască doar din indemnizația primită de către stat.

Doru Todoruț și Rocsana Daliana
Doru Todoruț și Rocsana Daliana

Doru Todoruț primește o indemnizație lunară de 4000 de lei

Începând din anul trecut, din martie, când s-a instaurat pandemia, a fost afectat venitul meu. Am discutat cu mama fetelor. Statul oferă o indemnizație lunară de 4000 de lei, din care trebuie să trăiești, mai vin ceva sume și din drepturile de autor, o dată la șase luni.

Citeste si: Oana Lis este în doliu. Tatăl vedetei a murit în Spania- bzi.ro

Citeste si: Pentru cine a alergat Doru Todorut 10 kilometri, la Maratonul Bucuresti! Ce gest frumos a facut solistul de la Deep Central! VIDEO!

Fosta soție a considerat de cuviință să apeleze la un executor, fiind convinsă că am venituri mai mari. Inițial, am stabilit împreună să-i dau jumătate pentru copii, din cei 4000 de lei. Apoi, ea a apelat la un executor”.

Doru Todoruț
Doru Todoruț[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Doru Todoruț a precizat că a făcut o cerere către instanță pentru a i se reduce din pensia alimentară pe care este obligat să o plătească fostei soții.

Citeste si: Doru Todorut, un tatic plin de surprize! Artistul a fugit de la repetitii ca sa cumpere suveniruri pentru fetitele lui

„Am apelat și eu la instanță acum, ca să contrabalansez. Nu știu situația ei financiară, instanța o cere doar pe a mea. Ea e angajată câteva ore la o firmă, e o perioadă financiară dificilă și pentru ea. Acum instanța analizează fișele, adeverințele și urmează să ia o decizie. La finalul anului, executorul mi-a luat niște bani din drepturile de autor, care veniseră. Cumva o înțeleg, când nu sunt bani, e greu”.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pentru cine a alergat Doru Todorut 10 kilometri, la Maratonul Bucuresti! Ce gest frumos a facut solistul de la Deep Central! VIDEO!

VIDEO EXCLUSIV! Doru Todorut vorbeste in premiera despre relatia defectuoasa pe care o are cu fosta sotie. Artistul a fost chemat la tribunal de mama copiilor lui!

Fetitele lui Doru Todorut sunt din cale afara de cochete. Iata ce tinute de printese au purtat la o nunta!

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Mihai Gâdea aruncă BOMBA serii: Ordinul care bagă Capitala în carantină

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Rusia, încolțită de marile puteri. Marea Britanie își trimite avioanele de luptă în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies